2777
2789
عنوان

خانواده شوهرمو دوست دارم

499 بازدید | 42 پست

مثله خونواده خودم نه ولی واقعا دوسشون دارم و برام قابل احترامن

خیلی پیش اومده تیکه های ریز و اینا بگن ولی من کلا فراموش میکنم البته گاهی جوابشونو میدم واسه همین چیزی تو دلم نمیمونه

خواهرشوهر بزرگم خیلی مهربونه و برای شوهرم مثه مادرش اوایل کمی این موضوع رو مخم بود ولی الان خیلی از این بابت خوشحالم

مادرشوهرمم یکم غرغروعه ولی بنظرم خیلی غراش بامزس 

فقط یکم جاریم اخلاقش خاصه و انگار یجوریم باهاش 

چقدر خوبه که آدم های مهربون دور و اطرافم هستن💖💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم خوبن  هم مادر شوهر هم‌خواهرشوهر  . داییش رو مخمه فقط خیلی بی ادب و خله

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من از خانواده خودمم بیشتر راضی بودم ازشون و دوستشون داشتم ...ولی از وقتی باردار شدم همشون360درجه عوض شدن

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین