2777
2789
عنوان

کمکم کنین...

128 بازدید | 13 پست

اول اینکه این اولین تایپکمه 

نمیدوم از نظراتتون میتونم نتیجه بگیرم یا نه 

من ۱۸ سالمه و پدر مادرم طلاق گرفتن 

رابطم با بابام خیلی بده ولی مجبورم همش برای پول گرفتن بهش زنگ بزنم و کلی تحقیر بشنوم 

ولی با همه اینا بازم باهم در ارتباطیم 

خیلی دلمو شکسته اما با این حال دلم براش تنگ میشه بعضی وقتا ولی اون هیچ توجهی بهم نمیکنه حتی اگه یکماه بهش زنگ نزنم حالمو نمیپرسه خیلی آدم بی عاطفه ایه امروز بهش زنگ زدم برا پول کلاسم ولی با لحن بدی گفت ولم کن دست از سرم بردار 

با اینکه اگر بخواد میتونه بهم بده چکار کنم که باهام راه بیاد؟ چکار کنم که بتونم راحت ازش پول بگیرم؟

هرموقعه با زبون خوش باهاش حرف میزنم اخرش چیزی جز گریه نصبیم نمیشه

چه حس بدی داره پول گرفتن از آدمی که نمیخادت

من شرایط زندگیتو نمیدونم عزیزم ولب کاش میتونستی جایی مشغول به کار نمیه وقت بشی که هزینه خودتو دربیاری و منت پدرتو نکشی، من خیلی ناراحت شدم بابت رفتار پدرت انیدوارم بتونی خودت از پس مخارجت بربیای و دستت جلوی همچین آدمی دراز نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق دادگاه چیزی تعیین نشد که هر ماه به حسابت واریز کنه      

چرا ولی فقط ۴ ملیون تومنه که تو این شرایط که خودتون دیگه میدونید ۱۰ روزم نمیتونیم دووم بیاریم یعنی میده ها ولی مثلا برای ۵۰۰ تومن باید حداقل ۵ روز بهش زنگ بزنم اخرشم تا لحنمو تند نکنم نمیده در کل اذیت میکنه  

من شرایط زندگیتو نمیدونم عزیزم ولب کاش میتونستی جایی مشغول به کار نمیه وقت بشی که هزینه خودتو دربیار ...

خودم تو کار طراحی لباسم ولی تازه شروع کردم اما هنوز جا نیفتادم و کل هزینه طراحی لباسمو قرض کردم خیلی تحخ فشارم 

سلام میگم ممکنه برا این بدخلق باشه پدرت که فقط وقتی پول میخوای بهش زنگ میزنی ی وقتایی همینجوری زنگ ب ...

اون راهم امتحان کردم ولی خیلی دووم نیورد اخرش خودش کاری کرد که پشبمون بشم از محبتی که یهش کردم با اینکه رفت زن گرفت و خانوادش بهم پشت کردن یه مدت افسردگی گرفتم بخاطرش در کل محبتم که بهش میکنم باز ناراحتم میکنه

چرا ولی فقط ۴ ملیون تومنه که تو این شرایط که خودتون دیگه میدونید ۱۰ روزم نمیتونیم دووم بیاریم یعنی م ...

واقعیتش من بابای خودم باید میگفتم 3 تومن بده تا به یک تومن راضی میشد بنده خدا خیلی حسابگر بود از روی بد جنسی نبود شاید ذاتش اینطوری هست باهاش مدارا کن با زبون نرمش کن رایطه تان رو بیشتر کن اگه ازدواج مجدد نکروه برو چند روز پیشش باش شاید دلش نرم شد ودر اخر اگه همه راه رو امتحان کردی عوض نشد یا قناعت پیشه کن یا بفکر شغل برا خودت باش

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
اون راهم امتحان کردم ولی خیلی دووم نیورد اخرش خودش کاری کرد که پشبمون بشم از محبتی که یهش کردم با ای ...

ای بابا پس اخلاقشون اینه نمیدونم از مادرتون نمیتونید پول بگیرید یا کلا اینکه ی مقدار پولی رو مشخص کنید هر ماه به حسابتون بریزه منظورم مثل پول تو جیبی با همون قناعت کنید هزینهاتونو بپردازید؟

واقعیتش من بابای خودم باید میگفتم 3 تومن بده تا به یک تومن راضی میشد بنده خدا خیلی حسابگر بود از روی ...

مشکل اینجاست برای خودش و زنش خرج میکنه مثلا شنیدم تو این شرایط که به من پول نمیده میره واسه اون ۳۰ ملیون میده تخت میخره و این ته نامردیه...

ای بابا پس اخلاقشون اینه نمیدونم از مادرتون نمیتونید پول بگیرید یا کلا اینکه ی مقدار پولی رو مشخص کن ...

والا اصلا تو این دورو زمونه پول نمیمونه کلا حالا بحث پولم که نباشه من توقعه اینو ندارم که تا این حد تحقیر بشم برام دعا کن که بتونم مستقل بشم...

مشکل اینجاست برای خودش و زنش خرج میکنه مثلا شنیدم تو این شرایط که به من پول نمیده میره واسه اون ۳۰ م ...

بعضی وقتها شرایط زندگی طوری میشه که باید فراموش کنی کس وکار داری  ببخشید تلخ صحبت میکنم فراموشش کن فکر کن نداریش تا کم لطفی هاش اذیتت نکنه وقتی زن گرفته دیگه دین وایمانش میشه اون زن ؛خدا کمکت کنه😔

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
بعضی وقتها شرایط زندگی طوری میشه که باید فراموش کنی کس وکار داری  ببخشید تلخ صحبت میکنم فراموشش ...

دقیقا مامانمم بهم میگه فک کن مرده ولی میدونی انگار غمش تو وجودمه یچیزی که نمیشه ازش جدا شد واسم دعا کن