2777
2789

من ماه اول اقدامم بود ۴ روز مونده به موعدم ۶ روز پیش بیبی چک زدم منفی بود که همه گفتن زوده الان مناظر موعدمم شماها چی

یه فروردینی بی حوصله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان زوده 

ایشالله که بارداری 

منم تا موعدم خیلی مونده ۶ ماهه اقدامم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کاش زودی مثبت شیم 

هر چی خدا بخواد ایشالله 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم ماه اول عجول بودم ولی الان که 9ماه گذشته دیگه بیخیالی سر میکنم.گلم واس جواب گیری زودتر نباید بهش فکر کنی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم ماه اول عجول بودم ولی الان که 9ماه گذشته دیگه بیخیالی سر میکنم.گلم واس جواب گیری زودتر نباید بهش ...

هعی ....

چه کنم دلم نی نی میخاد

یه فروردینی بی حوصله

هعی .... چه کنم دلم نی نی میخاد

گلم از حالا بگم ما فقط میتونیم اقدام کنیم، خدائه که بابد برامون بخواد، انشالا که هر چه زودتر باردار بشی♥😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
شما هم همینطور😍❣️

ممنون عزیزم.

گلم عقب انداختی؟؟؟؟