2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری فکر میکردم ولی الان دیگه یکماه میگذره ازش کاش واقعا همینطوری بشه که تو میگی

خب تو این سن طبیعیه به ابن چیزا فک کنی ما انقد به این چیزا فک کردیم و فراموش کردیم ک نگووووو..چند سال بعد به این روزات میخندی..ازدواجم به این راحتی نیست ک یه ثانیه تو اتوبوس همو ببینی و ازدواج کنی مطمئن باش خانواده پسرم به همین راحتی نمیومدن خاستگاری .

خب تو این سن طبیعیه به ابن چیزا فک کنی ما انقد به این چیزا فک کردیم و فراموش کردیم ک نگووووو..چند سا ...

راست میگی

امیدوارم که زودتر یادم بره

مرسی از کامنتت❤️

اتفاقا من این اتفاق پارسال برام افتاد تو اتوبوس اهواز به کرج یه اقاپسری بود با مادرش ولی سنگین بود اهل نگاه به دختر و اینا نبود هی توجه میکرد و اینا ولی من توجه نکردم خیلی پیش اومده تو قطار اتوبوسی هم یک ماه پیش با مامانم میرفتیم مشهد یه اقایی تسبیح دستش بود پسره من رو بدجور دید میزد من چون معدم درد میکرد میخواستم راحت باشم از صندلی تک بلند شدم رفتم به جای خانمی که کنار مادرم نشسته و ازش خواستم جامونو عوض کنه راحت باشم الان توهم یادت میره عزیزم گذراست سنت کمه من تازه ٢۶ سالمه ولی توجه نمیکنم به موقعش انشالله یه اقاپسر باب دلت میاد خواستگاری و ازدواج میکنی🌷

چجوری بود؟ چرا فکر میکنی اولین نبودی

اخه تا سوار ماشین شدم عاشقم شد بعدش هم از این حرکات مصنوعی بدم امد یا ادم دروغگو بود

میخاست جلو ما پزشو بده من زمین دارم و ماشین خرید و فروش میکنم

همش نقشه و فیلمش بود 

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
راست میگی امیدوارم که زودتر یادم بره مرسی از کامنتت❤️

یادمه شوهرم با دوستاش هماهنگ کرده بود که تو اتوبوس منو ببینه یعنی شوهر دوستم بدون اینکه من بدونم من و بهش معرفی کرده بود و گفته بود فلان ساعت با اتوبوس میخاد بره خونشون اونم با همون اتوبوس اومد تا منو ببینه صندلی پشت من نشسته بود یادمه چند بار برگشتم با دوستام صحبت کنم مشخص بود زل زده بهم با خودم گفتم اه چقد این پسره هیزه..دو سال بعدش اومد خاستگاری و ازدواج 😄