2777
2789
عنوان

التماس میکنم بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 29 پست
سلام عزیزدلم خوبین من ک بهتون گفتم گلم کاشت زدم ولی آره هنوز هست ولی خیلی کم رنگ تر از قبل شد دوستم ...

واقعا؟

چه خوب که کم رنگتر شده 

منم برم بپرسم اگه مشکلی نداره برام این کپسول رو بگیرم

کاربریم 12ساله شده❤️💙💚💛

واقعا؟ چه خوب که کم رنگتر شده  منم برم بپرسم اگه مشکلی نداره برام این کپسول رو بگیرم

آره عزیزم مشکلی نداره چون خونسازه و مولتی ویتامین همه میتونن استفاده کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات عزیزدلم💓💓

سلام گلم 

من کاربر @zahooram  

رمز ورود یادم رفت با یه شماره دیگه اومدم

حال برادرتون چطوره🥺

همیشه به یادتون بودم ولی خوب زیاد نیست اومدم نی نی سایت با این کاربری 

خواهر گلم میشه با اون دل پاکت با اون مهربونی که داری و اینقدرپیش خدا عزیزی منو دعا کنی 🥺🙏

متونی تاپیکمم ببینی در همین مورد زدنش🙏🥺😭

دعاهات برای من قبول میشه و منم حالا سخت محتاج دعاتونم خوشگلم🥺❤️

کاش بیای و پیاممو ببینی😭

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

اونجا هرکاری کردم پیامم ارسال نشد اینجا میگم

ای جووونم خدا نکنه قشنگممم😍😍😍😍

اخ من دورت بگردم وی آی پی بس که تو عشقی 😘😘😘😘😘یه عالمه بوس رو لوپت🤗🤗🤗عاشقتم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اونجا هرکاری کردم پیامم ارسال نشد اینجا میگمای جووونم خدا نکنه قشنگممم😍😍😍😍اخ من دورت بگردم وی آی ...

دورت بگردم خوشکل من لطف کردی ممنونم ک اهمیت دادی و بهم جواب دادی عشقممم😍💓💓💓💓 شاید باورت نشه من دعام چقد گیراس چون خیلی زجر کشیدم و دلشکستم 

امیدوارم ب حق حضرت فاطمه زهرا ک هر مشکل و گره ای تو زندگی و کارته با معجزه حل شه اون موقع یادم بیفتی خوشکل من🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️خیلی گلی بمونی گل من🤍😘🤍😘🤍😘

دورت بگردم خوشکل من لطف کردی ممنونم ک اهمیت دادی و بهم جواب دادی عشقممم😍💓💓💓💓 شاید باورت نشه من ...

وایییییی ذووووغغغغغ بخدا چشام قلبی شد از حرفات دختر😍😍😍😍😍😭😭😭😭خدا نگهت داره برام کاش تو پیشم بودی میشدی دوست جون جونی خودم❤️❤️❤️

معرفت و دعای قشنگت خیلی برام مهم بود ابجی زیبای من چقدر زبونت شیرین و چقدر زیبا که یکی عین شما حال ادمو خوب میکنی و یکی عین اون کاربر تو تاپیکم با حرفش ادمو ناراحت میکنه 

خلاصه که خیلی ماهی به مولا بمونی برام درخواست میدم دوست داشتی قبول کن هروقت درد دل داشتی بهم بگو و بدون ابجیت همیشه هست هرکمکی خواستی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دعاتم خیلی به دلم نشست دعا کن پولدار شم و ادمای بد پیشم ضعیف بشن و من بهشون پیروز بشم

⚔️⚔️⚔️چیک چیک جنگ جومونگ و گوگوریو😂😂😂😂😂

خلاصه که خیلی باهات حال کردم زیبای من یه کهکشان بوس از طرف من🌹🌺🌺🌷🌼🌻🌱🌷🌺🌻🌼🌼🌻

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

وایییییی ذووووغغغغغ بخدا چشام قلبی شد از حرفات دختر😍😍😍😍😍😭😭😭😭خدا نگهت داره برام کاش تو پیشم ...

عشق مننننن🥺💟💟اولین کسی هستی ک شدیدا تو نی نی سایت عاشقش شدم فداتشم ک خیلی خاصی دنیایی بخدااااا 

معلومه ک قبول میکنم ع خدامه نفس 🤤💓💓💓کی بهتر و خوشکل تر و مهربون از تو دور چشات بگردم عزیزدلمممممیییی😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️

عشق مننننن🥺💟💟اولین کسی هستی ک شدیدا تو نی نی سایت عاشقش شدم فداتشم ک خیلی خاصی دنیایی بخدااااا مع ...

جونمی قشنگم منم همینطور بخدا اصلا بدجوووووور به دلم نشستی اجی جونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌷🌷🌷🌷🌷🌹❤️❤️❤️❤️الهی همیشه سالم باشی و دلت از غم رها

جونمی قشنگم منم همینطور بخدا اصلا بدجوووووور به دلم نشستی اجی جونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌼🌼🌼 ...

همچنین قشنگ من🤗😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز