2777
2789

اگه گفتن صدام کن بی زحمت.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکت کنم اوکیه؟

مرسی ، اومدم.😍

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

کدوم خوابگاه رو میخای،بوعلی ده تا خوابگاه داره،من یه سال بیرون دانشگاه ،دورامامزاده عبداله بود خوابگ ...

فرزانگان مثلا

جو خوابگاهش خوب بود؟اذیت نمیشدید؟تا ساعت چند باید حتما برمیگشتید به خوابگاه؟

فرزانگان مثلا جو خوابگاهش خوب بود؟اذیت نمیشدید؟تا ساعت چند باید حتما برمیگشتید به خوابگاه؟

خب خوابگاه سختیای خودشو داره،خوبیش اینه داخل دانشگاهه،امنیت داره،به سلف مرکزی نزدیکه،به دانشکده ها نزدیکه،اگه هم اتاقی خوب گیرت بیوفته خوبه باهم کنار میاید،زمان ما ساعت ۸بود الان نمی دونم،من سال ۸۹ فارغ التحصبل شدم،دانشکده ادبیات بودم،کلا بوعلی خیلی دانشگاه خوبیه،ان شاالله بهت خوب میگذره

خب خوابگاه سختیای خودشو داره،خوبیش اینه داخل دانشگاهه،امنیت داره،به سلف مرکزی نزدیکه،به دانشکده ها ن ...

وای ممنونم میتونم بپرسم از کدوم شهر رفتید همدان؟

من میخوام مترجمی انگلیسی بخونم فکر کنم کنار دانشکده ادبیات باشه

وای ممنونم میتونم بپرسم از کدوم شهر رفتید همدان؟ من میخوام مترجمی انگلیسی بخونم فکر کنم کنار دانشکد ...

نه عشقم خود دانشکده ادبیاته،طبقه سوم گروه زبان هست،به فرزانگان هم خیلی نزدیکه،من از تهران رفتم،شما از کدوم شهرین

اصلا ترس نداشته باش،بوعلی اینقدر بزرگ و خوشگله که نگو،حیاط بزرگ و سرسبز ،مخصوصا بهارش عشقه،نزدیک آبشار گنج‌نامه و جاهای تفریحیه همدانه،داخل دانشگاه استخر و باشگاه داره،فقط در کنار درست از همه تفریحاتش استفاده کن،یکی از بهترین دانشگاه ها قبول شدی

نه عشقم خود دانشکده ادبیاته،طبقه سوم گروه زبان هست،به فرزانگان هم خیلی نزدیکه،من از تهران رفتم،شما ا ...

من از اصفهانم

برای انتخاب رشته و اینا دلم میخواد همدان برم چون تعریف دانشگاهشو خیلی شنیدم،اصفهان دولتی نمیارم براهمین مجبورم شهر دیگه برم ولی خانواده میگن یزد یا شهرکرد که نزدیک تره بزن و به خاطر هم ته دلم یکم خالی میشه از ترس که مشکلات برام پیش نیاد اونجا

اصلا ترس نداشته باش،بوعلی اینقدر بزرگ و خوشگله که نگو،حیاط بزرگ و سرسبز ،مخصوصا بهارش عشقه،نزدیک آبش ...

وای ممنونم هنوز قبول نشدم ولی از کسایی که پارسال اونجا قبول شدن رتبم یکم بهتر شده احتمال میدم قبول شم

من از اصفهانم برای انتخاب رشته و اینا دلم میخواد همدان برم چون تعریف دانشگاهشو خیلی شنیدم،اصفهان دو ...

نه بابا خیالت راحت،همدان عشقه،مردم خوب و بی حاشیه،دانشگاه خوب و درجه یک،اگه مذهبی باشی مراسمای فوق العاده تو مسجد بزرگ دانشگاه دارن،کلا همه چیزو درجه یکه،خوابگاه بیرون باشی هم خود دانشگاه سرویس رایگان داره،داخل خود دانشگاه هم اینقدر بزرگه که میگن شهر بوعلی،خودش سرویس داره،فقط زمستونای سختی داره