2777
2789
عنوان

پیدا کردن یه چیز مشکوک درخانه ی دوستتان

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 43 پست
بشدت ادم باایمانی هست فکر نکنم روش اثر بزاره

از من و خواهر و مادرم با ایمانتر نیست که الان به این حال و روز افتادیم من که کلا از دایره اسللم خارج شدم به واسطه همین جادو و جنبل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون کاغذ چیکارش کنه؟بندازه دور؟شنیدم باید انداخت توالت

چهار قل و ایت الکرسی بخونه بازش کنه دوباره و بعد بندازه تو اب روون 

ایه قرانو نندازه توالت که خدا قهرش میاد

این فقط میگه اولین بار نیس یه چند بارم ازاین چیزا و استخون اینا پیدا کرده الان خیلز نگرانه

کی میاد خونه اش؟مراقب باشه ببینه کار کیه؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
کی میاد خونه اش؟مراقب باشه ببینه کار کیه؟

دونفر از نردیکانش میان میگه قبلا به یکی شک کردم دعوا شد بینمون گف کاره من نیست الان میگه شاید قدیمیه همون نفر قبلا گذاشته شاید

از من و خواهر و مادرم با ایمانتر نیست که الان به این حال و روز افتادیم من که کلا از دایره اسللم خارج ...

منم موافقم حتی معتقدم بعضی از جمع های خانوادگی آدم رو طلسم میکنه حتی بدون دعا.... 

من واقعا برام پیش اومده که رفتم توی یه مهمونی خانوادگی اما بعد مهمونی اون انگیزه قبل رو نداشتم و روم اثرات منفی گذاشته بود. 

حتی یه نفر هست هر وقت میاد خونمون یا حرفی میزنه باعث دعوا تو خونمون میشه که من تصمیم گرفتم هر وقت اون یه نفر اومد خونمون سوره تحریم بخونم. 

منم به دعا اعتقاد ندارم اما میدونم هست اما معتقدم رفت و آمد با بعضی ها باعث ایجاد مشکل تو زندگی‌ میشه

دشمن زیاد داریم ابجی  دیگه تو تک تک قبرای شهر فک کنم برامون طلسم انداخته باشن ده ساله جز بدبخت ...

خدالعنتشون کنه نگران نباش تغاص این کارش رو پس میده خدابزرگه  زیاد اعتقاد نداشته باش منم زیاد اعتقاد ندارم فقط میخواستم اطلاعات کسب کنم که چیه

منم موافقم حتی معتقدم بعضی از جمع های خانوادگی آدم رو طلسم میکنه حتی بدون دعا....  من واقعا بر ...

دقیقا حق گفتی منم برم جایی که شلوغه بشدت حالم بد میشه 

بخصوص یه دوستم تا ببینه چیزی خوبه دو ساعت بعد داغون میشه خیلی انرژی منفی داره

خدالعنتشون کنه نگران نباش تغاص این کارش رو پس میده خدابزرگه  زیاد اعتقاد نداشته باش منم زیاد اع ...

خدا اون روزو بیاره که از دستشون راحت بشیم خدایا قدرتتو نشون بده

سعی میکنم فکر نکنم بهش

دقیقا حق گفتی منم برم جایی که شلوغه بشدت حالم بد میشه  بخصوص یه دوستم تا ببینه چیزی خوبه دو سا ...

به من حتی این انرژی منفی تا شش ماه روم تاثیر داشت، واقعا یه جوری عوض شده بودم. قبل از مهمونی اصلا به دلم نبود بریم توی اون جمع فامیل ولی به اصرار خانواده رفتم و شش ماه روم تاثیر بد داشت. 

واقعا بعضی آدما نگاهشون هم برای زندگیت بده... ان شاء الله ما هم ناخواسته مثل اون آدم ها نشیم. 

به من حتی این انرژی منفی تا شش ماه روم تاثیر داشت، واقعا یه جوری عوض شده بودم. قبل از مهمونی اصلا به ...

این لامصبا به قصد چشم میزنن قصد اسیب زدن دارن 

برای منم همینطور بوده