2777
2789
عنوان

کلاس رانندگی

291 بازدید | 18 پست

سلامم

یه مشورتی میخواستم باهاتون بکنم

امروز روز اول کلاس رانندگیم بود.. وایی نگم از رفتار خیلی بد و زشت مربی.. اصلا جرعت نمیکردم یه سوالی ازش بپرسم... مامانمم ثبت نام کرده با مامانمم خیلی خیلی رفتار بدی داشت... از صبح حالم گرفتس بخاطر رفتاراش

اونجام بهش گفتم این چه رفتاریه که دارید گفت باید من جدی باشم فلان باشم ک بتونین برونید

ولی اخه جدی بودن با بی ادبی خیلی فرق داره

هعی میگفت اگه بلد نیستید برید انصراف بدید.. گفتم اقا ما اولین بارمونه ک میشینیم پشت فرمون چطور انتظار دارید بلد باشیم.. رفتم اموزشگاهم که مربی عوض کنم برداشته میگه باید مابه التفاوت پرداخت کنید که اونم میشد ۱میلیون و خورده ای.. مامانم میگه من دیگه نمیخوام برم میخوام انصراف میدم... خودمم خیلی اعصابم خورد شده اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر بیشعور بهش میگفتی تو که شخصیت نداری چرا میایی کلاس آموزشی برمیداری و ذهن کارآموز رو نسبت به آموزش بهم می‌ریزی حتی ذق طرفو کور می‌کنه اگه استعداد داشته باشه تو رانندگی 

حتما به مدیر آموزشگاه بگو به شدت برخورد کن 

منم مربیم خوب نبود کار خوبی کردی عوض کردی منو زده کرد هنوز گواهینامه نگرفتم بعد چن سال 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چقدر بیشعور بهش میگفتی تو که شخصیت نداری چرا میایی کلاس آموزشی برمیداری و ذهن کارآموز رو نسبت به آمو ...

نمیدونی چقد مال من بی شعور بود خیلی زدم کرد

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نمیدونی چقد مال من بی شعور بود خیلی زدم کرد

نه اصلا زده نشو اتفاقا انگیزتو بیشتر کن 

برو پیش مدیر آموزشگاه بگو اخلاق مربیم خوب نیست من نمیتونم درست آموزش ببینم حتما برات عوض میکنن بدون هزینه وظیفشونه عوض کنن زبونتو داشته باش چون اگه هیچی نگی مثه الان میگن باید هزینه بدی 

نه اصلا زده نشو اتفاقا انگیزتو بیشتر کن  برو پیش مدیر آموزشگاه بگو اخلاق مربیم خوب نیست من نمی ...

مال چن سال پیشه کاش یکی راهنماییم می‌کرد واقعا

چقدر دادین؟ صفر صفر هستین تو رانندگی؟

اول تو ثبت نام ۲میلیون و نیم... الانم ک رفتم گفتم مربیمو عوض کنید میگه بازم باید یه تومن خورده ای بدی بعدشم الانم جا پره میمونی آبان

خب معلومه بلد نیستید رفتید یاد بگیرید دیگه این‌چه رفتاری ه

اره منم گفتم بلد نیستم... میگه نه دیگ این حرفا تکراری شدن😑میگم اقای فلانی شما با این رفتارتون باعث شدید کلا من روحیمو از دست بدم... برداشته میگه مگ من روانپزشکم بلد نیسی نیا... تازه اولین جلسم بود امروز.. 

چقدر بیشعور بهش میگفتی تو که شخصیت نداری چرا میایی کلاس آموزشی برمیداری و ذهن کارآموز رو نسبت به آمو ...

رفتم گفتم... ولی مگه اونا مربیشونو ول میکنن طرف کار اموز و بگیرن بیشرفا

میگه برای عوض کردن مربی بازم باید پول بدی تازشم ک الان جا پر شده کلاسات میمونه برا آبان

منم مربیم خوب نبود کار خوبی کردی عوض کردی منو زده کرد هنوز گواهینامه نگرفتم بعد چن سال 

عوض نکردم که هنوز.. نمیدونم چیکار باید بکنم... 

علاوه بر پولی که خواستن گف کلاسات میمونه برا ابان