2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک

68 بازدید | 4 پست

دوهفته پیش خواهرشوهرم قهر کرد از شوهرش اومد خونم دوهفته موند بعد تویه مراسمی تو چشام نگاه کرد می‌گفت تو خیلی خسیس و بد ذاتی بعدش خانم خیلی چسبه همش اینجا پلاسه دیروز پیام داد بیاد اینجا نبودم امروز دوباره پیام داد واسه فردا شب ازاونجایی که تازه پریود هم شدم و اعصاب شلوغی نداشتم گفتم نیستیم حالا فضول خانم زنگ زده به مادرشوهرم که خواستم برم اونجا نبودن مادرشوهرمم زنگ زد فضولی دخترم جواب داد می‌گفت چرا گفتین خونه نیستیم دخترم گفت مامان گفت فردا شب نیستیم ازاونموقع دارم حرص و جوش میخورم اصلا دلم نمی‌خواد اینهمه بیاد خونم مثلاً امشب شام میاد تافرداشب شامش هم میمونه من نمی‌دونم واقعا ازدستش چکار کنم بعضی وقتها واقعا خسته میشم ازبس حرص خوردم تموم تنم بیحس شد 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
وا چجوری انقدر پر روعه . خب باهاش سرد رفتار کن نیاد 

متاسفانه جدیداً فهمیدم می‌ره پشت سرم هم حرف میزنه حتی دیگه مثل قبلاً حرص و جوش نمیخورم رها کردمش یعنی گذاشتمش به حال خودش باشه شاید اینطوری دلش خوش باشه برام مهم نیست اصلا

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه جدیداً فهمیدم می‌ره پشت سرم هم حرف میزنه حتی دیگه مثل قبلاً حرص و جوش نمیخورم رها کردمش یعن ...

حالا اگه حرص نخوری خوبه .ولی من خودم کلا وقتمو به اینجور آدما نمیدم. 

توام واقعاااا واقعااا  وقتتو  بزار بر کارای خودت . برو استخر . برو باشگاه .  تو خونه مدیتیشن کن . ببین اگه یهو باردار نشدی . یهو همه چی همونجور میشه ک میخوای . ولی باید خودت ... وقتت .. زندگیت..‌مال خودت باشه . باید خودتو دوست داشته باشی.

اینکه میگی  وقتو بیوقت اونجاست یعنی خودتو دوس نداری . ببخشیدا رک میگم .

ولی اگه عاشق خودتی وقتتو بزار بر خودت فقط . نصیحت خواهرانه 

حالا اگه حرص نخوری خوبه .ولی من خودم کلا وقتمو به اینجور آدما نمیدم.  توام واقعاااا واقعااا &n ...

خداروشکر فصل مدرسه ها شده کمتر میاد می‌ره خونه مادرشوهرش منم بچم درس داره نمیرم پایین پیششون اصلا بیشتر با دخترم وقت میگذرونیم همش دیگه اهمیت نمی‌دم بهشون اصلا ازبس که سرم آوردن خدانگذره ازشون