2777
2789
عنوان

شغل همسر 😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5945 بازدید | 123 پست
راستش من همون ماه‌های اول ازدواجمون به‌شدت پشیمون شدم. شاید اگر بلافاصله بعد از عروسی باردار نمی‌شدم ...

منم سه ماه بعد عمیقا  پشیمون شدم

بعد ک‌اومدم اقدام کنم برا جدایی فهمیدم باردارم

ولی  چند سال بعد جدا شدم 🙄 

منم سه ماه بعد عمیقا  پشیمون شدم بعد ک‌اومدم اقدام کنم برا جدایی فهمیدم باردارم ولی  چند ...

عزیزم  بچه به دنیا اومد؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اتفاقا  من همکار دامادمون منو خواستگاری کرد دامادمون  به مامانم گفت پسره پسر خوبی نیست د ...

خب اگه خوب نبوده بحثش جداس

ولی اعلام کن ک نظامی دوست داری

من یه خاستگار نظامی داشتم این فکر رو داشت ک‌کسی ب نظامی زن نمیده🙄

تعجب کرده بود ادمی هست ک‌موافقه و حتی مایله😂

راستش گلم خجالت میکشم  مخصوصا از خانوادم بگم چطور آشنا شدم که خواستگاری کنن عزیزم اتفاقا   ...

خب خیلی خوبه که داماد تون مثل یک برادر خوب کنار خانوادتون هست. 

مثلا وقتی با خواهرت هستی بگو شغل آقا.... (داماد تون) خیلی خوبه. درآمدش حلاله. وجه اجتماعی داره. و.... چیزای دیگه. هم خواهرت دلگرم میشه هم مزه دهن شما را متوجه میشه. بعد خواستگار های دیگه اگر نپسندیدی به هر دلیلی، شغلش را هم به اون دلایل اضافه کن. خوانواده  خودشون متوجه میشن. در نهایت اینکه خیلی هم روی شغل به خودت سخت نگیر. معیارت را خدا باوری قرار بده تا خدا هم بهترین گزینه خودشو جلوت بزاره. 

من معیارم همون ایمان بود و شغل دولتی و شغلی که با زن جماعت سروکار نداشته باشه. همسرم نظامیه. الحمدالله در حد شهدا پاک و خوبه. 

دوستم بنده خدا معیارش را رقابت با اطرافیان قرار داد. شوهر اونم نظامی ولی آدم خوبی نیست. چند بار تا پای اخراج رفته

اره بچم ۱/۵سالش بود پدرش رفت بعد چند سال  ک بچه ۶سالش بود طلاق رسمی گرفتم

عزیزم انشالله بهترینا برات پیش بیاد

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
عزیزم من خودم آدم با ایمانیم همیشه نمازم با ایمان می خونم از خدا می خوام یه آدم پاک نصیبم کنه چون وا ...

متشکرم عزیزم. ان شاالله شما هم یکی پاک مثل خودت نصیبت بشه. سال دیگه این موقع سفر اربعین باشید. دعای معراج را فراموش نکن. بد جور ازدواجیه

مرسی گلم  راستش ۱۹ سالمه سن کمه  چندنا مشتاق نیستم زود ازدواج کنم ولی دوست دارم هر وقت از ...

سال دیگه بیست میشی. منم بیست ازدواج کردم. اون موقع پشیمون بودم که زود بوده ولی الان راضیم میگم تو اوج بهار جوونی و دل زندگی با همسرم خوش گذروندم  البته زود بچه دار نشدم چون آمادگی مادر بودن نداشتم. ۷سال بعد آوردم که از اونم راضیم. دانشگاه هم توی دوتا رشته تحصیل کردم. الانم شاغلم. 

البته هر کسی شرایط خودشو داره و خودش تصمیم میگیره. این تجربیات من بود. امیدوارم همیشه بهترین انتخاب را داشته باشی. و با دلخوشی در کنار همسر  آیندت زندگی کنی

سال دیگه بیست میشی. منم بیست ازدواج کردم. اون موقع پشیمون بودم که زود بوده ولی الان راضیم میگم تو او ...

🌷🌷🌷ممنون عزیزم

مرسی گلم  راستش ۱۹ سالمه سن کمه  چندنا مشتاق نیستم زود ازدواج کنم ولی دوست دارم هر وقت از ...

اینم یادت باشه نظامی ها زود ازدواج میکنن. چون از طرف محل کار فشار میارن که سریع متاهل بشن. مبادا یه روزی تصمیم به ازدواج بگیری که کیس های مناسب زن و بچه دار باشن😍😍😍😍😍

اینم یادت باشه نظامی ها زود ازدواج میکنن. چون از طرف محل کار فشار میارن که سریع متاهل بشن. مبادا یه ...

چه بد😂

اگه کیس خوبی بیاد  حتما روش فکر میکنم

مرسی که گفتی