2777
2789
عنوان

شغل همسر 😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5945 بازدید | 123 پست
به ای چیزا فکرنمیکردم ولی از بچگی بر این اعتقاد بودم که وضع مالیم خوب میشه و شد هم خداروشکر

خدارو شکر

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بیا خواستگارای معلم من مال تو شاید ۵ تا بوده تا الان

الان دیگه بدردم نمیخوره😊

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داشتم شغلش یه طوری باشه ماموریتی بریم یه شهر دیگه چند سالی از همه دور باشم خیلی خستم،درآمدشم در حدی باشه که زندگیمون بگذره کافی بود،ولی الان شغلش آزاده اونم تو تهران نه میخواد نه میتونه با درآمد کمتر تو شهر دیگه زندگی کنه البته بگم انقدر قسط و بدهی داریم که چیز زیادی نمیمونه 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

دوست داشتم شغلش آزاد باشه. تاجری. بازاری چیزی 

😂😂

به خاطر درآمد زیادشون 

الان شغلش فنی. ولی خب درآمدش میشه گف خوبه 

شکر راضیم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

کارمند باشه😁

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من خیلی رفتم توی نخ نظامی  کاش می شد همسر آیندم نظمای به ویژه یگان ویژه باشه😂

اخ گفتی منم عشق نظامی ام

میگن سخته 🙄

ولی بنظرم می ارزه

مخصوصا اگه شهید زنده باشه🥹

ااینایی ک تو زندگی نامه و داستان های شهیدا هس🥲

دوست داشتم شغلش آزاد باشه. تاجری. بازاری چیزی  😂😂 به خاطر درآمد زیادشون  الان شغلش فن ...

خدا روشکر

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
عزیزم تهرانم دامادمون نظامیه ولی اینجوری که نمیشه😅

چرا نمیشه. اگر خانوادت و خواهرت بعد داماد تون بدونن نظرت رو نظامیه. خب بعضی از همکارهای مجردشو معرفی میکنه. قطعا به خواهرت بگو نظامی میخواهی.