2777
2789
عنوان

شکایت کردن

59 بازدید | 10 پست

بچه ها من چشمم رو ضربه زدن و کبوده الان برم پزشک قانونی نامه بگیرم میتونم بعدا شکایت کنم؟ یعنی نمیخوام الان شکایت کنم ولی بعداً اگه بخوام میتونم با اون برگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم الهی

حتما برو کلانتری پرونده تشکیل بده ارجا میدن به پزشکی قانونی 

حتما پرونده تشکیل بده ولی میتونی ادامه ندی برای شکایت

🥺ولی پرونده رو تشکیل بده و پزشکی قانونی برو

بمیرم الهی حتما برو کلانتری پرونده تشکیل بده ارجا میدن به پزشکی قانونی  حتما پرونده تشکیل ...

اخه نمیخوام بفهمه که رفتم بفهمه میکشتم فقط می‌خوام یه چیزی دستم باشه که ثابت شده باشه که زده چشمم 

خدا لعنتش کنه بعدا خیلی سخت میشه الان بری بهتره چون ممکنه که زخمش سریع تر خوب بشه

آخه نمیخوام متوجه بشه رفتم می‌خوام برم فقط ثابت بشه زده که بعدا اگه خواستم شکایت کنم دستم یچیز باشه 

اخه نمیخوام بفهمه که رفتم بفهمه میکشتم فقط می‌خوام یه چیزی دستم باشه که ثابت شده باشه که زده چشمم&nb ...

نمیفهمه فقط پرونده تشکیل میدی

تا نری ثنا شکایت رو‌ ثبت کنی متوجه نمیشه

نمیفهمه فقط پرونده تشکیل میدی تا نری ثنا شکایت رو‌ ثبت کنی متوجه نمیشه

خداروشکر آخه من فامیلمون رفته بود نمیدونم دقیقا شکایت کرد یا نه ولی است ام اس رفته بود برای همسرش

خداروشکر آخه من فامیلمون رفته بود نمیدونم دقیقا شکایت کرد یا نه ولی است ام اس رفته بود برای همسرش

اون رفته شکایت رو ثبت کرده

ولی خواهش میکنم ازت حتما پرونده تشکیل بده و پزشکی قانونی برو