2777
2789
عنوان

بیاین عکس نی نی کوچولوی من😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9901 بازدید | 344 پست
خب درست تربیتشون کردی محیط خونتون اروم بوده ماشالله  من هم خودم هم شوهرم خیلی شیطونیم😂😂فقط م ...

الهی😂خدا نی نی های خوشکل مشکل باادب بهت بده گلم که یه نعمته🥰🥰🥰🥰🥰

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
عکس پسر وسطیت هم میزاری عزیزم بزرگه و کوچیکه و دخملتو دیدم😍😍😍

الان میزارم گلم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی😂خدا نی نی های خوشکل مشکل باادب بهت بده گلم که یه نعمته🥰🥰🥰🥰🥰

فداتشم مرسی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
چقدر بچه هات شبیه همن جفت همدیگه هستن  😍 ❤️

آره همشون شکل همن فقط دخترم سفیدتره😍

عزیزم خیلی خوشگل و ناز خدا حفظ کنه براتون من که ۴سال دارم دکتر میرم اشک میریزم دارو و دعت و التماس ا ...

ممنونم قشنگم 😘😘

ایشالله سال بعد دوقلو دختروپسرنازو خوشکل بیاد تو بغلت 

موقعی که دخترموشیر میدم حتما دعات میکنم گلم خدا به موقعش جبران میکنه 

من اول با خواست خدا بعد با رژیم دختردار شدم که واقعا برام سخت بودرژیم گرفتن ولی به تمام سختیاش می ار ...

خدابراتون حفظش کنه من تلاش کردم دومی دخترشه ولی نشد تازه ده روزه زایمان کردم ولی عاشقه پسرم شدم ومیمیرم براش و  فعلاخاطرات زایمانم جلوی چشمه بخاطرهمین دیگه تصمیم دارم به رضای خداراضی باشم وبیخیال دخترشم

آخ خدا چشم بدازشون دورباشه

سلام عزیزم زایمان کردی بسلامتی؟

گلپسرت خوبه؟

تیکرت نوشته تبریک

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
خدابراتون حفظش کنه من تلاش کردم دومی دخترشه ولی نشد تازه ده روزه زایمان کردم ولی عاشقه پسرم شدم ومیم ...

الهی عزیزم بسلامتی 

الان خوندم ک زایمان کردید 

خدابرات حفظش کنه 

خوشبختی و عاقبت بخیریشو ببینی گلم❤️

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱