2777
2789
عنوان

بیاین عکس نی نی کوچولوی من😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9901 بازدید | 344 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون ۴ تا بچه داشتن سخته؟؟؟

من عاشق اینم ۴ تا بیارمممممم فقط از سختیش میترسم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اوخی چقد نازه ماشالله😍😍😍😘😘😘

ممنونم گلم😘😘

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مو هم ام ندی دادا😂❤

گفتی منم ندیدم 😛

من لُرم ولی فهمیدم😂

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اسی جون ۴ تا بچه داشتن سخته؟؟؟ من عاشق اینم ۴ تا بیارمممممم فقط از سختیش میترسم

برا من سخت نیس چون خداروشکر بچه هام آرومن حرف گوش کنن درس خونن ولی بچه با بچه فرق میکنه من که خودم خیلی راضی ام زندگیمو مثل عسل کردن برام😍😍😍😍😍😍

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
اسی  دوست داشتم  الان  دخترت  رو  بغل  کنم  بوسش کنم

آآاااای گلم من جای تو بیدارشد بوسش میکنم😘😘😘😘

برا من سخت نیس چون خداروشکر بچه هام آرومن حرف گوش کنن درس خونن ولی بچه با بچه فرق میکنه من که خودم خ ...

خب درست تربیتشون کردی محیط خونتون اروم بوده ماشالله 

من هم خودم هم شوهرم خیلی شیطونیم😂😂فقط میخوام حرف گوش کن و ساکت باشن بچه هامون😂

خداحفظشون کنه انشالله موفقیت هاشون رو ببینی عزیزم❤️❤️❤️

ماشاءالله از چشم بد بدور باشن  موفقیتها و خوشبختیشون رو ببینید

ممنونم عزیزدلم ایشالله🥰🥰🥰🥰

گفتی منم ندیدم 😛 من لُرم ولی فهمیدم😂

اها اره لهجه مون به لراهم میخوره خیلی به طوری که شهرهای دیگه میزم خوشم میاد با لهجه حرف میزنم میگن شما لرید منم با افتخار که بهم گفتن لر😍❤ ولی خوب جنوبی ام تازه لهجه ی ما انگلیسی هم هس😂 اگه مسخای تا بگم😂