2777
2789
عنوان

سکوت کنم تا کی💔👌🏻

93 بازدید | 4 پست

دیگه هیچ امیدی ندارم از همه چی متنفرم از خانواده میاد عصابم داغون میشه میخندم،چه زندگی من دارم هان!؟چرا زندم؟چرا نفس میکشم؟واسه درد کشیدن واسه عذاب کشیدن،وقتی اجازه پیشرفت ندارم وقتی نمیتونم به ارزوهام برسم چرا زندم.خسته شدم از بس حرف شنیدم خسته شدم از بس مامانم فحشای زشت بهم داد خسته از زندگی تکراری خسته شدم از این حالو روزم نمیتونم تحمل کنم بقران بسه منم ادمم دل دارم تا کی به تیکه های مامانم گوش بدم ارزوشه یه روز مرده من رو به روش باشه محبتی ندیدم هیچکس تو این خونه منو دوس نداره هیچکسو ندارم تنهام بخدا یه بغضه بـــــــــزرگ رو دلم،نگین نه دوست داره یا هر گوهی بچه نیستم گول نمیخورم بزرگ تر از سنم میفهمم چون دردایی کشیدم چون ضربهایی خوردم.

از اینکه دردامو اومدم اینجا گفتم خجالت میکشم😭

چرا باید همه بفهمن هان چرا😭💔

میخام خودکشی کنم راحت بشم،و شمایی که میگین خودکشی خز شده جرعت داری زندگی کن(شماها خودتون درد دارین ولی به روتون نمیارین پس لطفا چرت نین)دیگه هیچ امیدی ندارم هیچکسو ندارم دارم تو تنهایی خودم جون میدم پس بمیرم راحت بشم کلی بهتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید افسردگی داری برو پیش روانشناس

خخخ چرتو پرت تحویلم داد بهش گفتم ببخشید شما مدرکتونو از کجا گرفتین چرت تحولیم میدین😐👌🏻افسردگی هم اره در کنارش دارم ولی داستان اینه