2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی زشته  چون محصولی کاربردی وقیمت مناسب دارم تبلیغ میکنم  که کارهزارتا کرم گرون رو ...

دوست عزیز منی که این تاپیکو ایجاد کردم دقیقا چکاره ام اینجا؟  

فروش محصولی که بدون مشاوره باشه هربرندی هم باشه اشتباهه

دوستانی که مشکل جوش دارن چه سرسفید چه سرسیاه. 

اولین اقدام رعایت روتین پوستی مناسب هستش. تااولا الودگی روی پوست بطور عمیق و صحیح شسته و از بین بره 

دوما میزان اسیدیته پوست و چربی مفید پوست حفظ بشه.

و حتما حتما حتما هم باید جنس پوستتونو درست تشخیص بدین تاازمحصول مناسب پوستتون استفاده کنید

دوستانی که مشکل جوش دارن چه سرسفید چه سرسیاه.  اولین اقدام رعایت روتین پوستی مناسب هستش. تااول ...

روتین روزانه:

۱فیس واش مناسب پوست

۲تونر مناسب پوست

۳آبرسان مناسب

۴مرطوب کننده مناسب 

۵ضدافتاب مناسب

این ۵تا مورد از ساده ترین روتینی هستش که رعایتش بصورت روزانه میتونه کلی در کیفیت پوستتون تاثیر بزاره

برای مشاوره بیشتر و اختصاصی و سفارش محصول با شماره ۰۹۳۷۱۰۴۴۰۴۶ تماس بگیرین. اقایی 

ریزش مو دارم چکار کنم موهام پر شه ؟

اول اینکه علت ریزش مو شناسایی بشه و مناسبش از محصولات مناسب استفاده بشه.عوامل متعددی میتونه باعث ریزش مو بشه مثل

چرب یا خشک بودن بیش از حد

مشکلات تیروییدی

ارث و ژنتیک

تغذیه

استفاده از شوینده های نامناسب مو

که برای هرکدوم راه حل مخصوص خودش هست.

موهام خشکه نه ازماسک مو استفاده نمیکنم

اصولا شامپو ها شوینده کف سر هستن و شما مناسب جنس کف سرتون که خشکه یا چربه شامپوی مناسب و تهیه میکنید . و ساقه مو  توسط ماسک موهای مناسب مورال اپ که بازهم مناسب جنس ساقه مو هستش شستشو و تمیز میشن

. شامپوی زیتون مورال آپ مناسب کف سر خشک و ماسک موی زیتون مورال آپ مناسب ساقه موی دمیج و وز شده هستش

مختلطه چونه و روی بینی یکمم پیشونیم چربه بقییه عادی

از فوم شستشوی صورت مناسب پوست چرب ام ان دی استفاده کنید و قسمتهای چرب صورتتون بیشتر شسته بشه. و در مرحله بعد استفاده از  کرم مرطوب کننده استخطوس آروماتیک و آبرسان مناسب پوست چرب ام ان دی که هم بصورت سرم موجوده هم ژل  میتونه در حفظ رطوبت و آبرسانی و شادابی پوستتون کمک کنه

واسه تقویت ابروهام سرم تقویت ابروی سرانزا گرفتم از دی جی کالا، بنظرتون ابروهام جاهاییش ک در نیومده چندماهه الان در میاد؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲