2777
2789
عنوان

همش میترسم آبروم بره 🥺کمک

1749 بازدید | 36 پست

وقتی سنم کمتر بود یه بار با یه پسری دوست شدم(کلا هم فقط همون یه بار بود ) حالا نمیگم خیلی بچه بودم اما پسره خیلی منو وابسته خودش کرده بود و بهم محبت میکرد بعدش ازم درخواست کرده بود باهاش رابطه داشته باشم (حالا کامل نه در یه حدی کم ) که من و کم کم خام خودش کرد و منم باهاش رفتم ... حالا الان که چند سال گذشته همش میگم نکنه اونموقع از من فیلمی گرفته باشه ؟که الان یهو لجش بگیره و پخش کنه و اینا 😕چون الان می‌خوام ازدواج کنم میترسم بفهمه و لج کنه (آخه ما خیلی به طرز بدی از هم جدا شدیم با کینه و دشمنی و دعوا)

نظرتون چیه ؟😕

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

اگع آدم باشع همچین کاری نمیکنه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگع آدم باشع همچین کاری نمیکنه

خب آدم نبود که جداشدیم اونم به طرز بد 

الان مسئلع اینه من اصلا نمی‌دونم اونجایی که رفتیم دوربینی بود یا نه فیلمی اصلا داره یا ن و ...

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بهش فکر نکن، اگر فیلم داشت همون موقع می‌گفت..الان احتمالا کامل تو رو فراموش کرده.

ضمنا اگر تهدید کنه و اصلا عکس داشته باشه، خیلی راحت از طریق پلیس فتا میتونی پیگیری کنی. اونا اصلا بهت گیر نمیدن که چرا رفتی و همچنین کاری انجام دادی. به خانوادتم هیچی نمیگن 

از ته دل بابت اون اتفاق توبه کن.و دعا کن تا خداوند آبروت رو حفظ کنه

خب گفتم که کلا همون یه بار بود دیگه دوسپسر نداشتم 

الان مسئله اینه اصلا نمی‌دونم اونجا که رفتیم دوربینی بود نبود یا خودش مثلا فیلمی گرفت یا ن 😑

اگه همچنین چیزی داشت تا الان صد بار گفته بود ک باهاش بترسونه تورو ک رابطه داشته باشی باهاش

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
اگه ازت فیلم داشت تاحالا صد بار تهدیدت کرده بدد

خب شاید بخواد نا شناس پخش کنه کسی بهش شک نکنه مثلا که گیر پلیس نیوفته

خب آدم نبود که جداشدیم اونم به طرز بد  الان مسئلع اینه من اصلا نمی‌دونم اونجایی که رفتیم دوربی ...

نه بابا .الان آدما هرساله گوشی جدید میخرن.چجور فیلما رو اینهمه مدت می‌تونه نگه داره تو گالریش.همچین کاریدنکیکنه

اگه همچنین چیزی داشت تا الان صد بار گفته بود ک باهاش بترسونه تورو ک رابطه داشته باشی باهاش

نمیتونست تهدیدم کنه برای رابطه آخه پدرم در جریان بود و خودش به پسره گفت دیگه با من کات کنه 

نه بابا .الان آدما هرساله گوشی جدید میخرن.چجور فیلما رو اینهمه مدت می‌تونه نگه داره تو گالریش.همچین ...

فلش 😑