2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم بعد عید فقط بگم اصلا به حرف من درس ول نکن و دیر شروع نکن چون خیلی خیلی خیلی خیییییلیییییییی سخت تره اصلا غیر قابل باوره اگر برات از سختی هاش بگم ولی خوب واقعیت اینکه ممکنه! جدای از بحث خواست خدا و صلاح و ... که تایین کنندست ، درکل همیشه آهسته و پیوسته بودن نتیجه میده 

الان دیر نیست تا دیر نشده برو زود سر درست 

واقعا دیر نیست الان دقیقا بموقعست بهترین زمان برای شروع اگر واقعا هدفت برات مهمه از همه شایعه ها و شرایط و گوشی و ... دل بکن و برو از همین امروز بخون حتی شده یک صفحه هم تونستی بخون 

همین ک تاثیر معدل گذاشتن سختترش کردن

اره من با شرایط امتحانای نهایی خیلی سختی کشیدم یک روز حتی از صبح زود بیدار بودم و تا فرداش برم امتحان و برگردم،یکم غذا بخورم بالای ۲۴ ساعت بود که نخوابیده بودم ‌ بعدش با زور مادرم خوابیدم

میدونم شرایطت خیلی سخته ولی اگه میخوای شرایطت درست بشه باید درس بخونی بایییییددددد درس بخونی و با روحیه ادامه بدی. اگر درس نخونی یا یه رشته ای بری که بدرد نمیخوره تهش جی میشه؟ اوضاعت درس میشه؟ شرایط فرق میکنه؟ ببین عزیزم خیلی هارو دیدم با بدترین شرایط رفتن و نتایج هیلی خوبی گرفتن چرا؟؟؟ چون فرار کردن از اون شرایط بهشون انگیزه داده. تو با روحیه بد و افسردگی فقط خودت آزار میدی

ببخشید اگه تند صحبت کردم فقط میخوام به خودت بیای و بدونی چی هدفته و باید به کجا و چی برسی. لطفا اول مسئله کمال‌گرایی بزار کنار چون از سم ترین های کنکوره 

اره من با شرایط امتحانای نهایی خیلی سختی کشیدم یک روز حتی از صبح زود بیدار بودم و تا فرداش برم امتحا ...

شدیم موش آزمایشگاهی این احمقا

یهو معدل مهم شد

کنکور دونوبت شد

نوبت اول دی نه نه بندازیم اردیبهشت

عمومیا حذف باز صحبت از برگشتش میکنن

ترمیم شهریور نه نه بندازیم خرداد

ماهم ک این وسط گوشت قربونی

ادم نمیتونه برا چنماه بعدش برنامه ریزی کنه 

سهمیه و خرید صندلی و تقلب و مافیای کنکور ک دیگ بماند

دانش اموز چجوری میخواد تو این سیستم سالم بمونه ک بعد خانواده هم میشن قوز بالا قوز ادمو بازخواست میکنن

تاپیک اولمو بخون شرایطم سخته

الان خیلی خوب وقت داری برو کم کم شروع کن آدم وقتی نتیجه کارش میبینه (مثلا بعد یه مدت زیست خواندن میبین به یک فصل کامل مسلطی یا میتونی تستش بزنی) خیلی روحیش زیاد میشه تو الان باید اولین اولویتت این باشه که مشخص کنی انتخاب رشته به صلاحت هست یا نه و اینکه امسال چی میاری و دوستش داری و شرایطش خوبه....؟ اینا را که مقایسه کنی میتونی تصمیم درست بگیری که آیا واقعا لازمه پشت بمونی یا نه بقیه مسائل میشه کم کم حل کرد. هر سوالی هم درمورد نحوه مطالعه و ...  داشتی من در خدمتم 

شدیم موش آزمایشگاهی این احمقا یهو معدل مهم شد کنکور دونوبت شد نوبت اول دی نه نه بندازیم اردیبهشت ...

خیلی خوب درکت میکنم فقط بدون این شایعه ها تا خود کنکور ادامه داره پس منتظر نتیجش نشو چون اصلا قرار نیست به‌این زودیا جواب بدن تو برو همون تخصصی هارو شروع کن البته اگه قطعی که پشت بمونی بعدش هم هرجور بشه وقت داری بخونی نگران نباش.