چندتاشون ک اصلا جاش نمونده بود من دیدم یکی دوتاش در حد لک مونده بود ، اون بچه ش پسر بود پوستشم تیره س بچه ش به هر حال دخترا پوستشون لطیف تره ، نمیدونم میخوای اول یدونه رو بزن امتحان کن ببین بعد دوماه چجوریه بعدش اگر راضی بودی از نتیجه باقیش رو هم بزن ،اونم گفت من از یدونه شروع کردم دیدم داره میره بقیه رو هم زدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستم گفت سرکه ی سیب جوری برد که من انگشت به دهان موندم ،گفت انقد استرس داشتم برای صورت پسرم ولی فکر نمیکردم سرکه ی سیب اینجوری معجزه کنه ،شما هم بنظرم پشت گوش ننداز چون زگیل بدی ای که داره وقتی باشه دست بزنه بهش بماله جای دیگه ش اونجا هم میزنه و دور از جونش پخش میشه
الانم پرسیدم ازش گفت بعضیاش زودتر از دوماه پاک شدن. یکی دو هفته ای ولی اون قدیمی تر ها طول کشید تا ب ...
خواهر میگم زگیله سرکه سیب بزنی بهش زخمش میکنه بعد نیفته یا اینکه خود به خود ناپدیدش میکنه؟؟یعنی تا دوماه هر روز بزنم بهش؟؟روزها دوساعت یکبار وهروقت خواب بود هر پنج دقیقه یکبار بزنم بهش درسته؟؟
نههه نمیخواد کل شب رو بیدار بمونی پنج دقیقه یبار بزنی ، مثلا نیم ساعت بعد از اینکه خوابید تو اون نیم ساعت ده پونزده بار بزن گوش پاک کن رو خیس سرکه کن بزن رو زگیلها، دوباره صبحم نیم ساعت زودتر بیدار شو تو اون نیم ساعت چند بار بزن ، خواهرت درست میگه زخم میکنه ، بنظرم چون دخترت ممکنه پوستش حساسیت نشون بده اول رو یکیش امتحان کن اگر جواب گرفتی رو بقیه
پوست دخترت خیلی روشنه اگر فکر میکنی زخم میکنه نزن به خدا من نمیدونم ،نکنه یوقت بزنی جاش بمونه . خودت میدونی . من فقط خواستم چیزی که دیده بودم رو بگم همین دیگه تصمیمش با خود شماست .