2821
2789
می ره نترس برا ما برجسته بود یعنی می تونستی با ادست بگیری حتا یکی تو آرنج داره نه اقتاده 

مال گوشش رو چندروزه قطره زدم زخم شده امروز زخمش افتاد عکسش ندارم بفرستم...ولی جاش قرمزه یعنی افتاده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال گوشش رو چندروزه قطره زدم زخم شده امروز زخمش افتاد عکسش ندارم بفرستم...ولی جاش قرمزه یعنی افتاده؟

قطره می سوزونه دیگه رشد نمی کنه 

زندگی باور میخواهد از جنس امید

صورت بچه ی یکی از دوستانم اینجوری شده بود خیلی ناراحت بود، اونم زگیل مسطح بود بعد از چند وقت دیدم صورت پسرش پاک پاک شده گفتم چیکار کردی ؟ گفت سرکه ی سیب اصل پیدا کردم یعالمه گوش پاک کن هم خریدم هر دو ساعت یبار گوش پاک کن رو میزدم تو سرکه میزدم دقیقا روی زگیل ها به دوماه نکشید جوری رفت که جاش هم نموند. فقط همت میخواد اگر صورت دخترت برات مهمه حتما شما هم همینکارو بکن پاک میشه شکن نکن. اگر گفت میسوزه بازیش بده جایزه براش تعیین کن هر کاری کن ولی صورتش رو پاک کن به روشی ک گفتم ‌ . شبا که خوابه بشین بالای سرش چندین بار سرکه ی سیب بزن به زگیل ها تا خشک شد خیسیش باز بزن  صبح زود هم از دخترت زودتر بلند شو تا ازخواب پا نشده پنج دقیقه یبار با گوش پاک کن روی زگیل ها سرکه بزن ولی توی طول روز چون اذیت میشه همون دوساعت یبار کافیه.

فقط گوش پاک کن هارو برای هر زگیل که گوش پاک کن استفاده کردی زگیل بعدی یه گوش پاک کن جدید ، و اینکه  گوش پاک کن رو ک به زگیل زدی دیگه به جای دیگه نمال مستقیم بندازه تو کیسه زباله،یعنی اگر سه تا زگیل روی صورتش داره باید سه تا گوش پاک کن هر بار استفاده کنی ،بهداشتی تره ، بعدم حتما دقت کن که گوش پاک کن ها رو بندازی دور نمالی به جای دیگه به خودشم بگو یاد بده به زگیل ها دست نزنه ور نره که پخش نشه ،دوستم میگفت حتی شب ها می‌نشستم بالای سرش خودم نمیخوابیدم تا پنج دقیقه یبار سرکه سیب بزنم رو زگیل ها  اول متورم میشه قرمز میشه بعد کم کم میبینی ک داره کوچیک میشه و از بین میره، خودتم دست نزن مستقیم به زگیل چون میگیری مسری هست

فقط گوش پاک کن هارو برای هر زگیل که گوش پاک کن استفاده کردی زگیل بعدی یه گوش پاک کن جدید ، و اینکه & ...

سلام توروخدا خواهر راست میگی؟الان دیگه نمونده مال دخترشون؟؟دخترم خیلی خوشگله اما این زگیل‌ها رو اعصابمه...توروخدا خواهر خب زخمش نکرد؟؟

فقط گوش پاک کن هارو برای هر زگیل که گوش پاک کن استفاده کردی زگیل بعدی یه گوش پاک کن جدید ، و اینکه & ...

زخمش می‌کنه اول؟؟حموم اینا چی نبرمش؟؟توروخدا ثواب داره راهنماییم کنید

این چیزی بود که من به چشم خودم دیدم ، جاش نمونده بود فقط یکی دوتاش جاش لکه ی سیاه کمرنگ بود ، نزار سرکه به پوستش بخوره فقط دقیق با گوش پاک کن بزن رو زگیل  ، شاید بعد از ی مدت فکر کنی متورم شده ولی تکرار کن کم کم میره ،سرکه ی سیب یه خاصیتی داره که نمیزاره زگیل به زندگیش رو پوست ادامه بده ، فقط اگر گفت میسوزه اهمیت نده بازیش بده و بزن سرکه رو من عکس دخترت رو توی تایپیک قبلی دیدم آره نازه خدا حفظش کنه ، امیدوارم این روش برای دختر شما هم جواب بده ،من که نتیجه ش رو به چشم دیدم اون میگفت ده تا ریز و مسطح بود همش رفت 

سرکه ی سیب اصل پیدا کن از یه جای معتبر بگیر که بدونی اصل هست ،امیدوارم بیای همینجا بگی ک همشون رفتن ، دستای خودتو  بعدش با دقت بشور خودت نگیری سیستم ایمنیشو تقویت کن از استرس دور نگهش دار 

حموم ببر ، این گفت دوماه طول کشید تا با این روش رفت ، نمیتونی دوماه بچه رو حموم نبری که ، ولی میگفت نمیذاشتم صورتش رو در طول روز بشوره دور دهنش رو که غذا می‌خورد با دستمال پاک میکردم ک اثر سرکه سیب بمونه رو زگیل ها اونا که با قطره زدی جاش مونده ؟ چه قطره ای زدی ؟

حتما دقیق به روشی که توضیح دادم باید بزنی هر روووز ،نه که یه شب نزنی بگی حال نداشتم یروز نزنی بگی نذاشت باید دقیقا تا روزی ک زگیل ها بره ادامه بدی،  سخته ولی ارزشش رو داره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز