2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید برای یه چیز به این کوچیکی سوال میپرسم ولی اگه دلمون یه دوستی خوب و رابطه خوب بخواد ما دوستا باید به اندازه همو دوست داشته باشیم و را هامونو به هم بگیم که ضربه نخوریم خب بعد من میخوام دوستامو دعوت کنم ولی چون نمیخوام بیشتر از حدی که اون با من صمیمیه صمیمی باشم مشکلی نداره دعوتش کنم تولدم؟ بنظرم اونم باید مشتاق باشه دیگه اول باید اون منو دعوت کنه تولدش بعد من 

ببخشید برای یه چیز به این کوچیکی سوال میپرسم ولی اگه دلمون یه دوستی خوب و رابطه خوب بخواد ما دوستا ب ...

بله عزیزم  دعوتش کن بعد  هی با هم برید بیرون و سعی کن  دوستیتون محکم بشه 

بله عزیزم  دعوتش کن بعد  هی با هم برید بیرون و سعی کن  دوستیتون محکم بشه

و یه چیزی من وقتی بهش پیام میدم سوالمو جواب میده دیگه راجب چیزی حرف نمیزنه یا مثلا نقاشیمو بفرستم میگه قشنگه و اینا موردی نداره باهاش چت کنم 

و یه چیزی من وقتی بهش پیام میدم سوالمو جواب میده دیگه راجب چیزی حرف نمیزنه یا مثلا نقاشیمو بفرستم می ...

باید باهاش بری بیرون بری یا بری خونشون خودش این باعث میشه که دوستیتون محکم بشه

به نظرت رفتار همسر شما بهتره یا همسر من که مثل همیشه میاد خونه ولی سنگه. انگار من نیستم تو خونه. کد ...

خب اصلا رفتار همسرت خوب نیست میتونم بپرسم کجا زندگی می‌کنید  اگه میاد سعی کن ی مشاوره ببریدش

به نظرت رفتار همسر شما بهتره یا همسر من که مثل همیشه میاد خونه ولی سنگه. انگار من نیستم تو خونه. کد ...

،میتونم ی سوال خصوصی بپرسم چند بار در هفته رابطه دارید