2789
سلام عزیژم. بعضی روزا خود به خودی و الکی اعصابم خورده. به شوهرم و دخترم میتوپم. چیکارکنم بهتر بشم.

شما کنترل اصابت  ندارید باید سعی کنی روزی  یک ساعت مدیتیشن  بکنی و اصابت آرامش بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا. تو یک لحظه به نقطه هزار میرسم . ارومم تو یه ثانیه میشم اژدها.

خخوب عزیزم همین که گفتم شما یکی که باید با یه مدیتیشن اعصاب خودتو آروم بکنی و من یه فامیل داشتیم که همیشه اینجوری بود کلاً بعد ما یه دوست داشتیم که برای بقیه مثلاً انرژی می‌فرستاد انرژی درمانی می‌کردن و هر وقت اینجوری می‌شد می‌داد این خانم براش انرژی می‌فرستاد

ببین مشاوره ها میگن هیچ وقت دعواهاتون بخانواده ها نگید اما شما میگید برو ب خانوادش بگو..... باهاش حر ...

ععزیزم درخواست درخواست دوستیمو قبول کن که اینجا خیلی نمیشه بنویسم ولی خب اونور صدامو ضبط می‌کنم و برات می‌فرستمو قبول بکنی من راحت‌تر می‌تونم حرف بزنم

[QUOTE=307385854]توو تهران قسمت شهرری جایی رو سراغ داری بتونم برم. برا همینکار[/QU خوب عزیزم نه من کسیو نمی‌شناسم ولی خب یه شماره دارم که اگه بیای تو خصوصی برات می‌فرستم ایشون همینجوری بهش پیام بدی بنویسی عزیزم یه انرژی برا من می‌فرستی قبول می‌کنه