2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با شوهری که حرفاش ته دلتو میسوزونه چه رفتاری باید کرد.؟  اگرم قهر کنی مث سنگ میشه باهات. &nb ...

ععزیزم مشکل مشکل مادر منم همین بود پدرم قهراش طولانی بود وقتی هم قهراش طولانی بود مامانم خیلی نمی‌رفت منت کشید تو هم اگه بری منت کشی فکر می‌کنه که تو اونو خیلی می‌خوای و اگه مثلاً باهات قهر کنه تو سریع میری منت کشی و و اون فکر می‌کنه که تو نفست به نفسش بنده و تو باید ثابت کنی که اصلاً اینجوری نیست یک بار که قهر کرد تو هم نرو طرفش بعد چند روز مثلاً حتی یه بار پدر من یک ماه قهر کرد یک ماه تمام حرف نمی‌زد باید کاری کنی که فکر نکنه بهش وابسته‌ای حرفاشم که دلتو می‌سوزونه عزیزم اول باید ببینم چه حرفایی داری چند ساله ازدواج کردی باید بیشتر باهات آشنا بشم تا بتونم دقیق‌تر بهت بگم باید چیکار کنی

بله دوتا دختر هم دارم

خخوب عزیزم با دخترات بحثت بشه یا مشکل خانوادگی پیش بیاد برا همین حال روحیت اصلاً خوب نیست ولی خب من باید بدونم که مثلاً دعوایی اتفاق افتاده یا چیزی شده که بتونم در مورد اون باهات صحبت کنم

[QUOTE=307376687]ععزیزم تو عزیزم تو زندگیت با خانواده خودت یا شوهرت مشکل داری[/QUOTE

شوهرم هرازگاهی یه گیرای الکی میده البته الان خیلی کم شده زیادی کنترلم میکرد حق ندارم تنهایی بیرون برم با دخترام از صب تا شب خونه ایم زمان هم که نمیگذره هفته ای یه روز فقط خونه مامانم میریم کلافه ام بچه ها هم حوصلشون سرمیره منم عصبی میشم

[QUOTE=307376687]ععزیزم تو عزیزم تو زندگیت با خانواده خودت یا شوهرت مشکل داری[/QUOTE شوهرم هرازگاهی ...

ععزیزم سعی عزیزم اولین کاری که می‌کنیم باید به شوهرت بگی که من مثلاً امروز می‌خوام برم خونه مادرم باید سعی کنی بهش یاد بدی که تو نباید برای چیزی اجازه بگیری ازش فقط باید به هم احترام و عزیزم مثلاً اگه می‌بینی خیلی یه دنده است باید سعی کنی که مثلاً یه ذره از این چیزاش مثلاً الان میگی کم شده ولی باید ولی باید بشینی باهاش منطقی صحبت کنی بگی مثلاً بچه‌های من حوصلش سر میره حوصلشون سر میره خب من نمی‌تونم که اینا رو تو خونه حبس کنم بگو من یکی اینکه بگو من بگو من اسیر تو نیستم من با تو ازدواج کردم که یه همدم داشته باشم نه یکی که منو تو خونه حبس کرده ولی خب اگه خیلی گیره سعی کن بهش بگی که مثلاً بگو من هفته دو سه بار باید برم خونه مادرم یا همه مثلاً هفته دو سه بار باید برم خونه خواهرم

ععزیزم مشکل مشکل مادر منم همین بود پدرم قهراش طولانی بود وقتی هم قهراش طولانی بود مامانم خیلی نمی‌رف ...

برای مردی ک موقع دعوا میره از خونه بیرون چن روز ب چن روز تمیاد چی میگی....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱