2821
2789
عنوان

خانما بیاین

334 بازدید | 40 پست

سلام من شغلم مشاور خانواده هستم والان من درهر روز مراجعه کننده دارم و زن عموی من با شوهرش مشکل داره و الان ۶ جلسه داره رایگان میاد بعد خب وقت بقیه ی مراجعه کننده هارو میگره اخلاقش خیلی بده زود دعوا راه میندازه چیکار کنم دیگه نیاد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه توی موسسه ای یاجایی اینجوری هستی یا اگه منشی داری بگو نزارن بیاد یعنی اونا جلوشو بگیرن نه تو اینجوری دیگه خودتو میکشی کنار

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

به نظرم اگر میبینی واقعا کاری از دستت برای زندگیشون ساخته نیست یه دلیل بیار ارجاع بده به استادت همکارت و... بگو دیگه از دست من کاری برنمیاد ولی برای رضای خدا اگر علی الخصوص بچه هم دارن تلاش کن زندگیشون نحات پیدا کنه نتیحه خوبیت به خودت برمیگرده 

خب رک بگو عزیزم  منم رشته م مدیریت خانواده س😁

اخه تو خانواده دعوا راه میندازه بعضی وقت ها تیکه بهم میندازه که ی ناخون کارم داریم تو خانواده اون پول میگره بعد به من میگم بده از فامیل پول بگیری

اگه توی موسسه ای یاجایی اینجوری هستی یا اگه منشی داری بگو نزارن بیاد یعنی اونا جلوشو بگیرن نه تو این ...

اخه خونه ها نزدیگ همه من ظهر که میرم میاد میشه تو ماشین با من میاد

به نظرم اگر میبینی واقعا کاری از دستت برای زندگیشون ساخته نیست یه دلیل بیار ارجاع بده به استادت همکا ...

بچه دارن ولی من میخوام انجام بدم اصلا بدون پول ولی بمونه سر نوبت خودش بیاد واقعا مشکلشون خیلی بزرگه ولی خودش نمیره میگه من پیش تو راحتم چنتا از مراجعه کنندگان سر همین موضوع رفتند