2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه گلم اندازه شوهم بگی؟ من 3تالیوان اردچندتاقاشق میخاد،؟ 

من نون خرمایی درست میکنم ۱۳۰ گرم کره نرم با دو تاتخم مرغ و یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و نصف پیمانه شکر مخلوط میکنیم 

یه قاشق چای خوری شکر داخل یک لیوان آب ولرم حل میکنم و بهش یک قاشق غذاخوری پر خمیر مایع اضافه میکنم ۵ دقیقه روی ظرف رو میپوشونم تا عمل بیاد و بعد به مواد قبلی اضافه میکنم 

۴ونیم لیوان آرد با نصف قاشق چایخوری بیکینگ پور هم مخلوط و الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم به مواد تا جایی که خمیر جمع شه داخل کاسه بعد ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم و میذاریم یک تا دو ساعت استراحت کنه تو یه جای گرم و تاریک 

بعد دو ساعت چونه های ۶۰ گرمی میگیریم و بینش مواد خرمایی میذاریم و صافش میکنیم آخرشم با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران و یه کم وانیل و یه کوچولو عسل و خامه صبحانه رومال میکنیم و میذاریم داخل فر 

من نون خرمایی درست میکنم ۱۳۰ گرم کره نرم با دو تاتخم مرغ و یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق چای خ ...

به به نوش جان، میشه عکس ازنون خرمایی نشون بدی؟ "عکسی نداری؟! من دیشب خمیردرست کردم 3لیوان اردبا1ق بکینگ پورو1ق مایه خمیر1سوم شکرو1ق زیره وزردچوبه وکمی وانیل وپودرهل زدم امروزصبح پختم تردددددشده بودخیلی خوشمزه شد

به به نوش جان، میشه عکس ازنون خرمایی نشون بدی؟ "عکسی نداری؟! من دیشب خمیردرست کردم 3لیوان اردبا1ق بک ...

ویک تخم مرغ و4ق روغن والبته شیرنداشتم بجاش آب گذاشتم