من نون خرمایی درست میکنم ۱۳۰ گرم کره نرم با دو تاتخم مرغ و یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و نصف پیمانه شکر مخلوط میکنیم
یه قاشق چای خوری شکر داخل یک لیوان آب ولرم حل میکنم و بهش یک قاشق غذاخوری پر خمیر مایع اضافه میکنم ۵ دقیقه روی ظرف رو میپوشونم تا عمل بیاد و بعد به مواد قبلی اضافه میکنم
۴ونیم لیوان آرد با نصف قاشق چایخوری بیکینگ پور هم مخلوط و الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم به مواد تا جایی که خمیر جمع شه داخل کاسه بعد ده دقیقه خمیر رو ورز میدیم و میذاریم یک تا دو ساعت استراحت کنه تو یه جای گرم و تاریک
بعد دو ساعت چونه های ۶۰ گرمی میگیریم و بینش مواد خرمایی میذاریم و صافش میکنیم آخرشم با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران و یه کم وانیل و یه کوچولو عسل و خامه صبحانه رومال میکنیم و میذاریم داخل فر