2777
2789
عنوان

عرق فراسیون

996 بازدید | 2 پست

خانومت کسی هست راجب این عرق نظر بده من الان یکماه میشه سقط کردم اما الان پزیود نشدم و نگرانم همیشه پریودی هام منظم بود دیر نمیشد شاید دو روز زودتر میومد اما دیر نمیشد سقط اولی یادمه قشنگ ۳۰ روز بعدش پریود شدم اما این دفعه پریود نشدم چیزای گرم هم خوب خوردم الان نمیدونم چرا اینطور شده بنظرتون عرق فراسیون بخورم قاعده آوره ؟ بخورم ببینم قاعدگیم باز میشه یا نه ؟ میگم نکنه بخاطر اینکه ورزش شروع کردم مثل یوگا و خوابم رو یه کوچولو منظم تر کردم مثلا قبل ساعت ۱۱ میخوابیدم بعد ساعت ۸ نیم بلند میشدم الان ساعت ۱۱ میخوابم ۷ و نیم بلند میشم ، اما همیشه انگار ذهنم بیداره و بدنم خسته و انرژی کافی نداره بدنم ، قبلن منظم بود پریودی سر سقط اولی بعدش قشنگ پریود میشدم زودتر میشدم امت دیرتر ن شکمم باد داره و سمت چپ و راست گاه گاهی تیر میکشه 

همه اینها که گفتی تاثیر میذاره رو عقب انداختن، سقط،ورزش، تغییر سبک زندگی،من همه رو تجربه کردم 

واقعا من قبلن برا تنبلی تخمدان اصلاح سبک انجام دادم اما هیچ وقت خواب و ورزش منظم نبود این دفعه گفتم خواب و ورزش منظم کنم ک میگن قبل ۸ بیدار بشین بیدار بشم یا میگن قبل ۹ صبحانه بخور همبن کار کنم یک ماه بعد از سقط دومی دارم انجام میدم‌ و ورزش هم منظم و الان این ماه پریود نشدم برعکس که همه پریود نمیشن این کارا انجام میدن پریود میشن اما من مشکل پریودی نداشتم با وجود تنبلی تخمدان پریود میشدم گفتم اصلاح سبک کنم الان پریود نشدم حس میکنم بدنم بهم ریخته سقط اولی اصلا اینطور نبود هر چند سنش بالاتر بود🥲🥲🥲🥲🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷