2777
2789

۱۲ روزه اومدم خونه پدرم

درسته وقتی داشتم وسایلمو جمع میکردم که بیام خونه پدرم اکثر چیزایی که لازم داشتم رو برداشتم،ولی بازم بعضی چیزا رو فراموش کردم.خواهرمم یه چیز خیلی مهم داده بود به من الان بهش احتیاج داره و باید از خونه برش دارم.

نمیدونم برم از خونه وسایلمو بردارم یا نه؟

اکثرا شوهرم از ساعت ۴ تا ۱۰ سرکاره.ولی بازم مطمئن نیستم که عصری هست یا نه.میترسم برم ببینم نرفته و داستان شه.

از طرفی هم خونه ای‌که با شوهرم زندگی میکردیم طبقه بالای خانوادشه یعنی من برم قطعا میفهمن.مگر اینکه معجزه شه و هیچکس خونه نباشه

خواهرام و مادرمم میگن ما تنهایی نمیریم حالا الان انگ میزنن هرچی کم و زیاد شه میندازن گردن ما خودت باید بری

چی کار‌کنم به نظرتون؟

*تاپیک های قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرم که قهرم ۱۲ روزه یه کلمه خم باهاش حرف نزدم از همه جا بلاکش کردم

نمی دونم ولی به نظرم یواشکی بری زیاد جالب نیست! 

یعنی موضوع انقدر مهم بوده که دوازده روز حرف نزدین! 😳

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه! 

به همسرت در قالب پیام بگو میخوام یک چیزو بردارم 

بفهمن یا همسایه ها بگن براشون بدجوری برات تموم میشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
به همسرت در قالب پیام بگو میخوام یک چیزو بردارم  بفهمن یا همسایه ها بگن براشون بدجوری برات تمو ...

آخه اصلااااا با شوهرم حرف نمیزنم از همه جا بلاکش کردم چطور بهش ‌پیام بدم بگم میخوام بیام وسیله بردارم؟

وا خونه خودمه هموز جدا نشدیم که!

خونه خودته ولی میگن ما خونه نبودیم علاوه بر خونه خودش به خونه مام اومده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
آخه اصلااااا با شوهرم حرف نمیزنم از همه جا بلاکش کردم چطور بهش ‌پیام بدم بگم میخوام بیام وسیله بردار ...

از بلاکی در بیار اس ام اس بده بهش بگو برا خودم نیست وسایل خواهرمه

یه پیام بده اطلاع بده بهش بعد برو ، اینطوری بهتره 

اگه من بودم براش پیام میدادم من این ساعت میام خونه وسایل ضروریم بردارم ، نمیخوام ببینمت چون حالمو بد میکنی پس نهایت تلاشت بکن این ساعت خونه نباشی 🤷 اینطوری هم اطلاع دادی بهش هم اعصابش خورد میشه یکم دلت خنک میشه 😉 

تایپینگ قبلیت خوندم ، بنظرم خیلی ضعیفی جلوش  

داد میزنه؟ توم داد بزن 

کتک میزنه ؟ توم بزن 

من اوایل عروسیم شوهرم یه اخلاقی داشت موقع دعوا وسیله خونه خورد میکرد منم بدم میومد چون بلخره جهاز من بود 

دفعه اول محترمانه بهش گفتم نکن اینکار ولی تاثیر نداشت 

منم دفعه بعدی ، یه لیوان شکست منم گوشیش پرت کردم تو دیوار خوردش کردم 🤣 گفتم چرا فقط چیزا من بشکنه؟! بشکن تا منم پا به پات بشکنم 

باورت نمیشه ولی دیگهههه تموم شد ،  الان ۶ سال از عروسیمون گذشته دیگه اینکار نکرد