2821
2789
عنوان

دیسک گردن

1129 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

کسی تجربه دیسک گردن داره که بهبود پیدا کرده باشه؟ 

برای من با گرفتگی ناگهانی پیش اومد قبل از اون علائم نداشتم ام آر آی دادم گفتن دیسک شدید گردن 

الان 3 هفتست استراحت مطلقم فیزیوتراپی هم شروع کردم کلی دارو میخورم ولی هنوز درد دارم علائمم قطع نمیشه درد شونه کتف گز گز و بی حس شدن دست

تو رو خدا اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم گفت عضلات گردنت ضعیف میکنه 😔

آره ولی زیاد بستنش باعث ضعیف شدن عضلات گردن میشه. 

نهایت سه هفته باید ببندی بعد از این سه هفته که یکم دردش بهتر شد باید بازش کنی دیگه‌.اونم گردنبند طبی نرم 

حالت خشکی و گرفتگیش رفع شده؟

آره ولی زیاد بستنش باعث ضعیف شدن عضلات گردن میشه.  نهایت سه هفته باید ببندی بعد از این سه هفته ...

گرفتگی پشت سرم رفع شده ولی درد کتف و شونه و دست ولم نمیکنه مخصوصا کتف درد شدیدی داره 

گرفتگی پشت سرم رفع شده ولی درد کتف و شونه و دست ولم نمیکنه مخصوصا کتف درد شدیدی داره 

عزیزم فیزیوتراپیو ادامه بدی به مرور بهتر میشی نگران نباش عضلاتت فعلا ضعیفه و گرفتگی داره،بالشت زیر سرتو حتما عوض کن ،پشم شیشه بریز داخلش ،نه زیاد بالا باشه نه زیاد پایین،سعی کن بیشتر از یک کیلو بلند نکنی اصلا یه مدت زیاد به خودت فشار نیار و بیشتر استراحت کن، هر روز شونه و گردنتو بگو یه نفر آروم با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده ،کیسه آب گرم هم در کآهش درد تأثیر گذاره.تعجب کردم گفتی دکتر برات گردنبند طبیو ننوشته! چون اولش اکثر دکترا تجویز میکنن واسه کاهش درد خیلی خوبه ،حالا اینبار رفتی پیش دکترت ازش بپرس ببین نظرش چیه