2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عرصه ، شیفت شب هم داره؟

متوجه سوالتون نشدم اما بله پرستاری شیفت شب داره

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

پرستاری یا اتاق عمل از نظر پرستیژ و اینده شغلی چون شنیدم اتاق عمل درصورت اد جراح شدن تا ۲۰۰ تومنم ام ...

از نظر پرستیژ و اینده کاری قطعا پرستاری 

هر بیمارستانی توی همه ی بخشا به پرستار نیاز داره اما اتاق عمل محدوده زیاد بازار کار خوبی نداره 

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

متوجه سوالتون نشدم اما بله پرستاری شیفت شب داره

عرصه که دو ترم آخر پرستاریع، شیفت شب هم داره؟

منظورم کارآموزی در عرصه ست

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
اونی که پرستاری که ضعیفه همش تو اورژانس نگه میدارن

توی طرح که هر پرستاری همه ی بخشا میره 

بعد از اون به خیلی موردا بستگی داره نیاز بیمارستا،سواد پرستار،پارتی....

به اینم توجه کن با اینکه سخته اما خیلی از پرستارا بخش اورژانس رو ترجیح میدن

عرصه که دو ترم آخر پرستاریع، شیفت شب هم داره؟ منظورم کارآموزی در عرصه ست

متوجه شدم منظورتون کارورزی هست بله ممکن داشته باشه اما اینجور نیست که سنگین باشه

اما توی کاراموزی که از ترم ۲ شروع میشه خیر شیفت شب نداره

متوجه شدم منظورتون کارورزی هست بله ممکن داشته باشه اما اینجور نیست که سنگین باشه اما توی کاراموزی ک ...

ممنونم❤️

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
مرسی گلم میگن درامدش خیلی کمه ولی کلینیک زخم بزنی اوکیه درسته؟

درامدش به نسبت سختی کار میگن کمه وگرنه نسبت به شغلای دیگه بدنیست اره خیلی راه برای پیشرفت داره کلینیک زخم،روان،زیبایی اینا درامدش عالیه

میتونی ادامه هم بدی برای سرپرستار و سوپروایزر و هیئت علمی و استاد دانشگاه

کنار اینا برای مهاجرت هم عالیه