dgjwsvndf مدیر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 عنوان بیایننننننن | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 49 پست بین مهندسیا کدومش بهتره؟؟؟ کدوم نظام مهندسی درآمد و شغل بهتری دارههههه 1402/06/04 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریحا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1200 میشه بگید رشتتون چیه مکانیک ب احتمال زیاد برم بین مکانیک و برق کدوم بهتره؟؟ داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای شیمهندسی کامپیوتر هم اگه فعال باشی عالیه من فعلا دانشگاه نمیرم دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
aeixj1858 عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 568 میگی بیا بیا اومدم هیچی فعلا خونه داریم 😭🖤دادا همیشه به فکرتم💔😔fatim میدونی ته نامردیه که بدون خداحافظی رفتی رفیق😭⚰
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 من خودم رشتم ریاضی بوده با مهندسی بخوای بمونی تو ایران جز تباهی هیچی برات نداره حالا هرکدومشو که بخو ... نمیتونم واقعا😂 تلاشش میکنم ولی الان میخام یه رشته برم حداقل ایران موندم یه کار درست حسابی پیدا شه
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای ... دانشگاه تاپ نمیتونم فقط حکیم سبزواری با این رتبه ها مهندسی در میاد فردوسی علوم پایه میتونم برم ولی کار نداره
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 داداش خودم متالورژی مشهد میخونه راضیه مکانیک و برق برای دانشگاه های تاپ خوبه چون میتونی اپلای ... متالورژی رتبم میخوره فردوسی ولی تاپیکا دیگ دیده بودم بازار کار خوب نداره میگنداداش شما شغل پیدا کرده؟
پریحا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1200 متالورژی رتبم میخوره فردوسی ولی تاپیکا دیگ دیده بودم بازار کار خوب نداره میگن داداش شما شغل پیدا کر ... اره پیدا کرد و اینکه طبق گفته های داداشم همکلاسی دختر هم زیاد دارهمن سبزوارم میتونی رشته ای ک دوست داری حکیم بریبعدش برای فوق بخونی بری دانشگاه بهتر دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 اره پیدا کرد و اینکه طبق گفته های داداشم همکلاسی دختر هم زیاد داره من سبزوارم میتونی رشته ای ... متالورژی اگه بخام برم که فردوسی میتونم حکیم لازم نیس درآمد متالورژی چطوره شغل مربوط ب چیه؟ اگ کار باشه ک خوبهههه همینو برمبعد من یه تاپیک دیدم دختره میگف حکیم از خود سبزوار خیلی دوره😐واقعا راهش دوره؟
پریحا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1200 متالورژی اگه بخام برم که فردوسی میتونم حکیم لازم نیس درآمد متالورژی چطوره شغل مربوط ب چیه؟&nb ... درآمدش بستگی به خودت داره اگه مقاله بنویسی و درس بخونی شرکتهای خوبی استخدام میشی من دیگه بیشتر از این نمیدونم تو نت تحقیق کنسبزوار از سر تا تهش کلا یه ربع فاصله داره😂😂نه بابا زیاد دور نیس به شهر چسبیده دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 درآمدش بستگی به خودت داره اگه مقاله بنویسی و درس بخونی شرکتهای خوبی استخدام میشی من دیگه بیشتر از ا ... مرسیییی
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29648 نه من رشتم تو دانشگاه مهندسی شیمی بود که انصراف دادم. اشتباه منو تکرار نکن و تحقیق کن راجع به رشتت منم مهندسی صنایع غذایی انصراف دادم شیمی زیاد داشت خوشبختم خخخ یک عدد چپی
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29648 عزیزم فکر کنم مهندسی معماری و طراحی داخلی دقیقا اسمش نمیدونم چیه چون ملت اول به ظاهر خودشون میرسن بعد به ظاهر خونشون و شنیدم خیلی پرستیژ دارن تو دانشکده و اینا یک عدد چپی
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 منم مهندسی صنایع غذایی انصراف دادم شیمی زیاد داشت خوشبختم خخخ وای مهندسی صنایع من نگاه کردم که بیشتر واحدا فیزیک بود😐😐مهندسی صنایع با صنایع غذایی فرق داره؟؟
dgjwsvndf مدیر استارتر عضویت: 1402/04/21 تعداد پست: 143 عزیزم فکر کنم مهندسی معماری و طراحی داخلی دقیقا اسمش نمیدونم چیه چون ملت اول به ظاهر خودشون میرسن بع ... عمران فک کنم از معماری بهتر باشه کارش
80sara عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 11443 مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار به نظزم خوبه خودم رشته م اینه ولی با مشاور مشورت کن
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29648 وای مهندسی صنایع من نگاه کردم که بیشتر واحدا فیزیک بود😐😐 مهندسی صنایع با صنایع غذایی فرق داره؟؟&n ... اره کلی پسر دوست مامانم کارشناسیش این بود الان مایه داره یک عدد چپی