2789
عنوان

درامد میلیاردی

264 بازدید | 9 پست

دیروز ی انلاین شاپ خیلی شاکی بود از اینکه مردم حمایت نمیکنن بعصی پیج هارو ... راست میگه این همه هزینه میکنن برا بلاگرها ک دیده بشن کسی جز بلاگر دیده نمیشه. میگفت کلی جنس جدید میارم لابک نمیخوره ک تو اکسپلور  دیدیه بشه.. بازید زیاده لایک کمه... 

میگفت ما باید برا هر استوری  ۳۵ تومن بدیم ب بلاگرا.

این طلم نیس ک طرف ۲۰ ثانیه استوری میگیره کلی جنسم از معرفیه بر میداره... بعد ۳۵ تومن میگیره...

ب نطرم باید ی رسیدگی ب این کارا بشه...

روز ب روز خونه ۶اشون سال ب سال وسایل خونشون دلشون میزنه. هر لباس و کفشی رو ی بار میپوشن.... 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

من وقتی مثلا ی پزشک. رو میبینم اینجوری رقتار میکنه میگه حلالت نوش جونت زحمت کشیدی.... ب این چا رسیدی.... یا حتی ی کارخونه داری جیزی.... اما اصلا نمیتونم این کار بلاگرارو درک کنم.... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دولت باید رسیدگی کنه و براشون تعرفه بزنه

مثل بقیه صنف ها

والا پیش متخصص و فوق تخصص ها ک میری نهایت ۲۵۰ هزار تومن پول ویزیت میگیرن 

بلاگری دزدهای واقعی هستن

آقایون لطفا درخواست ندید 😠

دولت باید رسیدگی کنه و براشون تعرفه بزنه مثل بقیه صنف ها والا پیش متخصص و فوق تخصص ها ک میری نهایت ...

بخدا سفرا خارجشون با تبلیع نیرن لباسای مارکداربا تبلیع میگیرن.... غذاهای رنگارنگ سر سفره هاشون بعد جالبه یکی اعتراص میکنه میگه هر کی هر جور دلش میخاد زندگی میکنه.... اما خودشون نمیتونن ببینم یکی دیگه ازشون پیشی گرفته...

من هیچ بلاگری رو ندارم  چرا پولم بره تو جیب اونا

ببین خوبه برای دیده شدن ی سری پیج ها‌... اما من نمیدونم این تعرفه رو جچوری تععیین میکنن...

۳۵ میلیون خیلیه ها..... بعد من نمیدونم چرا خود انلاین شاپل مثل بلاگرا کاری نمیکنن دیده بشن... 

من هیچ بلاگری رو ندارم  چرا پولم بره تو جیب اونا

اصلا چیز جالبی ندارن جز به رخ کشیدن و پز دادن 

این همه عمل های زیبایی و مصرف گرایی دلیلش همین بلاگرها هستن 

چشم و هم چشمی زیاد شده 

تقصیر خود آنلاین شاپ هام هست هیچی اندازه تبادل بین خود پیج ها فالور براشون جذب نمیکنه 

اصلا چیز جالبی ندارن جز به رخ کشیدن و پز دادن  این همه عمل های زیبایی و مصرف گرایی دلیلش همین ...

دقیقا... قشنگ مشخصه کدموشن از اول هیچی نبودن یهو با بلاگری  بلند شدن...‌