2777
2789
عنوان

رک بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 18 پست
جهیزیت هر چی ک هست مربوط ب زندگی توعه و جز حریم خصوصیت هست باید جواب مادرشوهرتو میدادی ک کار خطایی ...

عزیزم نمیتونه درک کنه کار به دعوا کشیده میشه من خیلی وقت ها نشنیده میگیرم و چیزی نمیگم ولی خیلی ناراحت میشم خرید سر عقد رو خودش رفت خرید به منم نگفت و گفتش هر چی من میخرم باید بپوشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیتونه درک کنه کار به دعوا کشیده میشه من خیلی وقت ها نشنیده میگیرم و چیزی نمیگم ولی خیلی نارا ...

نمیدونم چی بگم اگه اینجوری بوده اشتباه از خودت بوده این رفتارو دیدی باز ازدواج کردی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
نمیدونم چی بگم اگه اینجوری بوده اشتباه از خودت بوده این رفتارو دیدی باز ازدواج کردی

شاید،من شوهرمو خیلی دوست داشتم و الانم دارم ولی خوانوادش اذیتمم میکنن