2777
2789
عنوان

ایران خودرو..‌‌.

84 بازدید | 9 پست

کسی اینجا پارس تو سامانه یکپارچه ثبت تام پاییز بوده که براش پیامک اومده باشه؟

یا کسی میشناسید پارس برای پاییز به اسمش دراومده پیامک واریزی کردن وجه براش اومده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۰۷ بودم هنوز نیومده 

فقط همون ۱۶۸ ریختم 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو سامانه یکپارچه بودی سامانه یکپارچه که ۱۰۰تومن بود بلوکش

اره دیگه 

چند وقتا پیش حدود یک ماه پیش نیم 

پیامک بود ۱۶۸ تومن ریختیم 

دیگه پیامکی نیومده 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب برای خواهر من همون پیامکی که شما گفتین هم نیومده ولی ماشینش پارس بود

عاو 

ربطی به ماشین نداره که 

کلا برای پاییز ها پیامک آمد 

شماره فردا و پیگیری داشت و یه مقدار از پول و باید میزدیم 

شاید شماره موبایلی که دادین اشتباه

یعنی حتی نمایندگیتون و انتخاب نکردین؟

عاو  ربطی به ماشین نداره که  کلا برای پاییز ها پیامک آمد  شماره فردا و پیگیری داشت ...

چرابابا ربط داره تو تابستون یک دور گفتن پول بریزید که من چک کردم چرا برای ما پیامک ندادن که اصلا پارس تو ماشین هاش نبود