2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 22 پست
دکترهادوست ندارن بهشون بگی این کارکن اون کارکن میگن یعنی ما وتشخیص ما قبول ندارید

بهم میگه شوهرت مشکل داره واسه چی میخوای بری.

بهش میگم داروهامو کی بخورم میگه تو دکتری.

خیلی حرف بهم زد.

مگه ضرر داره برم عکس رنگی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگه شوهرت مشکل داره واسه چی میخوای بری. بهش میگم داروهامو کی بخورم میگه تو دکتری. خیلی حرف به ...

نه

اگرلوله هات بسته باشن بازمیشه

اماخب شوهرت هم میگیری کنه تامطمئن بشید

سردی رحم هم مانع بارداری ها اینم چک کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شماهم مشکل ناباروری دارید؟

یکسال ونیم باردارنمیشدم

بعدباردارشدم ۱۲هفته سقط شد

البته ۷هفته رشدنکرده بود ما۱۲هفته متوجه شدیم

طبعم سرده احتمال میدم به خاطرطبعم بوده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بهم میگه شوهرت مشکل داره واسه چی میخوای بری. بهش میگم داروهامو کی بخورم میگه تو دکتری. خیلی حرف به ...

والا تا وقتی نیاز نیست بیکارید مگه ؟‌ من هفته پیش انجام دادم. برادرم پزشکه و گفت کلا بعدش شانس عفونت زیاده و خیلی خودت رو پایش کن که درد شکمی اگر با تب قرین شد بهم خبر بدی که بری بیمارستان. مجموعا چند درصدی عفونت می گیرن. به نظر منم یا پیش پزشک نرید یا وقتی میرید بهش اعتماد کنید و یکم استرس رو کنار بذارید

عزیزم من ماه پیش انجام دادم الان دیگه دکترا تو سیستم ثبت میکنن برگه نمیدن،روز دوم یا سوم پریودت برو اونجا که میخوای عکس بگیری بهت لیست میده تهیه ش کنی و دارو میده دو روز قبل عکس رنگی بخوری.عکس من درد داشت چون لوله م بسته بود .

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار