2777
2789

در مورد طراحی سایت نه ما جزو اون دسته افرادی بودیم که آخرین آپدیت طراحی سایت رو شرکت کردیم ؛ آموزشها قدیمی بودن و پاسخگویی برای سوالاتمون نداشتن ولی دوره جدیدش رو خود ما آموزش دادیم فکر کنم بهترش کردن بچه ها ولی ادمینی اصلا نرو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا از دوره هاشو خریدم واقعا ارزش خرید داره یکی 150 یک سال پیش یکی هم امسال 250

الان هلیا تعلیق شد من بدبخت شدممم تازه دورشو خریده بودم

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

الان هلیا تعلیق شد من بدبخت شدممم تازه دورشو خریده بودم

نه کو؟من دوره طراحی سایت تو گوشیش هم همین یک هفته پیش خریدم هنوز تو دوره ام ولی نگران نباش قطعا حقت بهت برمیگرده

نه کو؟من دوره طراحی سایت تو گوشیش هم همین یک هفته پیش خریدم هنوز تو دوره ام ولی نگران نباش قطعا حقت ...

منم همون دوره خریدم دیگه اسمشمne ولی برو اکانت هلیا رو ببین تعلیق شده

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

دوره طراحی سایت با کامپیوتر فایل هاش خیلی قدیمیه و درهم و شلوغه  انقدر که برای قشنگی استوری هاش وقت می‌زاره باید کمی هم روی کانال آموزشیش وقت میزاشت. دوره طراحی سایت با موبایلش هم ویدئو آموزشی توش نیست ادمینش هم پاسخگو نیست حتی سین هم نمیزنه 

بعضی ویدیو ها چون قدیمی هستند فایلش خراب شده ولی هیچکس پاسخگو نیست نمی‌دونم چطور پیگیری کنم.

بی دلیل نیست که کامنت پستاش رو بسته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز