2777
2789
عنوان

عاقبتم چنین شود، "مرگ من و بقای تو"

266 بازدید | 15 پست

بعد از ۱۱‌روز نبودنم،دیشب بهم پیام داد:

جان من و جهان من، روی سپید تو شده‌ست
(عاقبتم چنین شود، "مرگ من و بقای تو"
از تو برآید از دلم، هر نفس و تنفسم
من نروم ز کوی تو، تا که شوم فنای تو)
اصلا دلم دیگه نمیخواد ببینمش.با تموم وجودم دوسش داشتم ولی‌اون چی کار‌کرد با من؟

مطمئنم اگر برگردم بهتر که نشده هیچی‌،بدتر شده چون یه آدمی که همه عیب و ایرادارو از من میبینه و فکر میکنه اونی که باید تغییر کنه فقططط منم درست‌بشو نیست.

من جوابشو ندادم و نمیدم

*تاپیکای قبلی*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیری نداشت؟؟ توصیه مشاوره چی بود ؟ سازش یا جدایی؟

پارسال یه بار همینجوری شدید دعوامون شد من‌۱۰ روز خونه پدرم بودم اومد دنبالم و گفت دوباره شروع کنیم و این حرفا

گفتم باید بریم مشاوره

دو جلسه فقط اومد.مشاور هم صحبت کرد یه جاهایی حق رو داد به من یه جاهایی اون ولی بیشتر حق با من بود

خلاصه گفت این مشکلات هست و چند تا راه حل هم داد

ولی بهتر نشد 

عزیزم شرائط میذاری ،اگر میخوای ادامه بدی ،ببین بهت میگم ثبت محضری کن ،تعهد بده کتک نمیزنه،توهین وفحاشی نکنه ،خبرچینی و هی پدر ومادرش رو قاطی دعوا نکنه ،زبانی نه مکتوب ،خواهر خوب فکراتو کن ،نری دوباره داستان سرت دربیاره از ما گفتن 

خیلی ببخشید هم من هم شما زنیم بلخره یچیزایی رو بهتر میدونیم ،عزیز جان ،ایشون الان یجاییشون درد گرفته خیلی ببخشید ،طبع شعر وعاشقیش گل کرده ودقیقا نقطه ضعف ما خانمها هم همین‌جاست، پس گول این حرفاش نخور عزیزم،مرد رو در عمل بشناس نه دو تا کلمه حرف،باید ببینی تو زندگیتون چه کارایی برای شادی وخوشحالیتون میکنه،چقدر احترامتون رو نگه میداره،چقدر با حرف وکلای منفی بهتون آسیب میزنه؟؟؟؟خلاصه خام چهارتا کلمه وشعر و...نشی عزیزم ،حواستون خوب جمع کنید ،بذار اینقدر پیام بده خودش خسته بشه ،بعدش به پدرتون نهایت پیگیر میشه ولی خواهشا پدرتون بهش کاملا بگه همه چیزو بدون رو دربایسی،که به چه حقی دخترم رو زدی،چطور به خودت اجازه دادی توهین کنی ،حرف بزنی وفلان،تا بفهمه عواقب وتبعات کارش رو ،اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم که همه باید برن دکتر ومشاوره،عزیزم این پر رو شده والسلام ،هی تا زر زد شما اشک ریختی هار شد ،حقش بزارید کف دستش