2777
2789
عنوان

حالا چیکار کنم😭😭😭😭

316 بازدید | 41 پست

۱۵ شالمه ابجی کوچیکم تشنج کرده بیمارستاکه مامانمم شب پیشش بود بابام صبحی رفته کاراشو انجام بده داداشم کلاس کامپوتر رفته بود منو از خواب میدار نکرد الان تو اتاقمم بلند شدم میبینم همه جا پرههه خونننننن بخدا قرار بود ۳ روز دیگه پریورد شم الان کلا پتوم تختم همش خونیه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

هیچی عزیزم پیش میاد آرامشتو حفظ کن

روی تشک رو دربیار ببین به خود تشک هم درز کرده یا نه

اگر نه

پتو و روی تشکتو بزار توی آب سرد یه مقدار پودر صابون بریز بهش یه رب دیگه برو بشورش

اگر نمیتونی دیگه چاره ای نیست بنداز تو ماشین لباسشویی

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو سریع خودتو بشور لباستو عوض کن

همه قسمتهایی که خونی شده با آب سرد و صابون بشور

روی تختم با دستمال خیس و صابون بکش

بعد چند بار خشکش کن تا خون خشک نشده

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
خب پاشو بشورش دیگه 

چجوری بشورمش تختمو لحافمو کجا بشورم زنگ بزنم داداشم بیاد ؟!!

پر خون  ، گوسفند سر بریدن مگه🤔

اول برو خودتو بشور لباساتو عوض کن. بعد پتو ملحفه تخت و هر چیزی که کثیفه رو جمع کن بزار تو حمام مامانت بنده خدا بیاد یه فکری بکنه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

عیب نداره عزیزم

بلند شو خودت و تمیز کن و نوار و گ. بزار 

یک لیوان چای نبات بخور 

پتو رو ببر تو حمام بزار 

و لکه های خون رو تخت و پاک کن

پتو اگر یک نفره است بزار تو تست و بزار خیس شه و یکم تاید بزن با پا لگد کن تا کثیفی بره و بعد آبکشی کن و بزار روی یک صندلی آبش کشیده بشه بعدا ک برادرت اومد بگو ببره رو بند بندازه

یک مفنامیک اسید بخور اگر درد داری

هیچی عزیزم پیش میاد آرامشتو حفظ کن روی تشک رو دربیار ببین به خود تشک هم درز کرده یا نه اگر نه پتو ...

اخه روی تشک رو قرار بوده مامانم بشوره بعد من کل لباسام تنم لحاف بعدشم من تانالا اینکارا نکردم کجا بصورمش حیاط نداریم پهن کنم خوب بندازم تو ماشین لباسشویی تختو چیکار کنم

پاشو سریع خودتو بشور لباستو عوض کن همه قسمتهایی که خونی شده با آب سرد و صابون بشور روی تختم با دست ...

من که میرم حموم ولی تو تخت نیست کل تخت خونیه بعدشم من تاحالا از اینکارا نکردم که کجا بشورمش نمیشه بندازم تو ماشین لباسشویی

اشکالی نداره الان سریع بلند شو بنداز تو ماشین لباس شویی به مامانت زنگ بزن ازش بپرس چجوری ماشینو روشن ...

ماشینو بلدم روشن کنم متحا مشکل من تختو لحافه حمومم الان میرم