2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

245 بازدید | 17 پست

طبق سونو شش هفته رفتم فقط ساک و یولک ساک تشکیل شده بود الان هفت هفته و دوروزمه.. تشکیل شده الان قلب؟ 

نگرانم ی سقط هم بدلیل عدم تشکیل قلب داشتم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

حالت تهوع شروع شده

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

حالت تهوع شروع شده

اره از شش هفته و دوری تقریبا دارم.. ب بوها حساس شدم و همش عوق میزنم

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره از شش هفته و دوری تقریبا دارم.. ب بوها حساس شدم و همش عوق میزنم

پس هیچ مشکلی نیست انشاالله 8هفته میری صدا قلب کوچولوتو می‌شنوی من هرکس که دورو اطرافم سقط کردن هیچ علایم نداشتن نه حالت تهوع ی نه چیز دیگه راستی شش هفته تموم شد که تهوع شروع شد؟

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

پس هیچ مشکلی نیست انشاالله 8هفته میری صدا قلب کوچولوتو می‌شنوی من هرکس که دورو اطرافم سقط کردن هیچ ع ...

جالب نشنیدم. درد سینم ولی کمتر شده.. ولی ترشح ابکی دارم.. دقیق نمیدونم ولی پنج شش روزی میشه که حالت تهوع دارم.. یکی دو روز ک واقعا انقد حالم بد بود فشارم میوفتاد

اره هفت هفته رفتم دیدن 

خداروشکر.. انشالله منم بشنوم صداشو 😍

به بخور به قلب رو محکم می‌کنه و به تشکیل کمک میکنه

سیب شنیدم سیب میخورم

جالب نشنیدم. درد سینم ولی کمتر شده.. ولی ترشح ابکی دارم.. دقیق نمیدونم ولی پنج شش روزی میشه که حالت ...

حالت تهوع و اوق زدن خودش یکی از نشونه های که بچه درحال رشده یعنی سالم و باهوش دارتوشکمت رشد می‌کنه منم پنج هفته تموم سرماخوردم نمی‌دونم چیکار کنم دارم تحمل میکنم علایم منم تکرر ادرار سنگین سینه سفت شدن زیر دل ولی هیچ ترشح ی ندارم واسه همین نگرانم فردا وقت دکتر دارم  

حالت تهوع و اوق زدن خودش یکی از نشونه های که بچه درحال رشده یعنی سالم و باهوش دارتوشکمت رشد می‌کنه م ...

انشالله که صحیح و سالم بیان بغلمون 😍سپردم بخدا

انشالله عزیز دلم حتما میشنوی 

انشالله 😍

به رو سرچ کن میفهمی ک خیلی تاثیر داره

چشم مرسی گلم