یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان قلب جنین؟ 115 بازدید | 8 پست طبق سونو شش هفته رفتم فقط ساک و یولک ساک تشکیل شده بود الان هفت هفته و دوروزمه.. تشکیل شده الان قلب؟ نگرانم ی سقط هم بدلیل عدم تشکیل قلب داشتم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/06/04 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 630 دکترت نوشته بود چه تایمی بری ؟ لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 دکترت نوشته بود چه تایمی بری ؟ شش هفته و پنج روز نوشت طبق پریودی ولی رفتم شش هفتم بود بعد اون نرفتم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 630 شش هفته و پنج روز نوشت طبق پریودی ولی رفتم شش هفتم بود بعد اون نرفتم والا من دکترم ۸ هفته نوشت تازه ساک و جنین نمیدونم شاید زود رفتی لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 والا من دکترم ۸ هفته نوشت تازه ساک و جنین نمیدونم شاید زود رفتی الان شما رفتی سونو؟ قلبش تشکیل شده _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 630 سوره فجر و حجرات رو بخون هر روز لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 630 الان شما رفتی سونو؟ قلبش تشکیل شده من دو هفته دیگه میرم لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 سوره فجر و حجرات رو بخون هر روز چشم.. شما چن هفتته؟ قلب تشکیل شده _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ماهورا_صدر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 630 چشم.. شما چن هفتته؟ قلب تشکیل شده میگم که من الآن تقریبا خدا بخواد نزدیک ۷ هفتمه یازدهم باید برم سونو لطفا برای حاجت خودم و خودت یه صلوات بفرست مرسی نازنین