2777
2789
عنوان

تاحالاشده...🙊🥺

281 بازدید | 19 پست

ازلج عشقتون کاری کنید و بعدپشیمون شید

مثلا ازدواج کنید بعدش پشیمون شید ک کاش صبرمیکردید بیشتر و بهش میرسیدید

اگه شده تعریف کنید 

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این کارا که اخرش دودش بره تو چشم خودم نه

ولی شده سر لجبازیی یه حرفایی بهش بزنم و تند برم که بلافاصله پشیمون شم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
خب باهاش رل بودم رفتم با رفیقش ولی منورفیقش موندیم باهم عاشق هم شدیم الان عقدیم😂🤦🏻‍♀️

تو دیگه اخرت شانسی بعد چن وقت اومدخواستگاری چراباقبلی کات کردی تعریف کن

خدایاشکرت...❤️

خب باهاش رل بودم رفتم با رفیقش ولی منورفیقش موندیم باهم عاشق هم شدیم الان عقدیم😂🤦🏻‍♀️

هنوز رفیقن؟؟

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

خوشبخت بشین❤

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂