بیشترش بخاطر دختراییه که خیلی راحت خودشونو دراختیار مردا میذارن اونا هم پروتر شدن همه رو به این چشم میبینن ،میگن تا وقتی دخترا با خواسته ما کنار میان چرا ازدواج کنیم
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
الان باید مردا گریه کنن که زنا مارو بخاطر پول میخوان؟
و مارو شکل عابربانک میبینن؟
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
تکلیف من چیه انتظار ندارم ازدواج ندارم قصد دوستی ندارم اما هر کی از راه برسه توهین کنه یا یه ...
تنها پیشنهادی که دارم بهت اینه: هر نری اومد طرفت چرت گفت دهنشو سرویس کن لاشخورو
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨