2777
2789
عنوان

چرا به زن ها

291 بازدید | 12 پست

چرا به زن ها فقط به شکل کالا نگاه میکنن 😔 و فقط برای رابطه میخوان دلم گرفت از این دنیای کثیف

مرد های متاهل هم راحت پیشنهاد میدن انگار نه انگار

به زن های خراب بیشتر بها میدن دیگه نمیتونم خوشبین باشم با چیز هایی که دیدم از آدما 😔 

خوب باشی تنها میمونی 😔 دلم شکست 💔

برای اولین بار تو زندگیم از ته دلم نا امید شدم از همه 

بیشترش بخاطر دختراییه که خیلی راحت خودشونو دراختیار مردا میذارن اونا هم پروتر شدن همه رو به این چشم میبینن ،میگن تا وقتی دخترا با خواسته ما کنار میان چرا ازدواج کنیم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیدگاه اشتباهی رو دریافت کردی

دلیل نمیشه که دیدگاه همه به زنها همین باشه

مثلا خیلی از زنها با مردا هستن چونکه پولدارن

بدون اینکه به اون مرد علاقه ای داشته باشن

الان باید مردا گریه کنن که زنا مارو بخاطر پول میخوان؟

و مارو شکل عابربانک میبینن؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چون خیییییلی از زن ها خودشون اینطوری میخوان

وقتی طرف اندامشو میندازه بیرون و میره تو اجتماع،

یعنی داره میگه به من به شکل کالا واسه عشق و حال خودتون نگا کنین

اصلا فلسفه حجاب اینه،

که اون مردای کف خیابون ارزش اینو ندارن که بدن خانوما و ببینن

ولی ما خودمون، ارزش خودمونو میاریم پایین.

بیشترش بخاطر دختراییه که خیلی راحت خودشونو دراختیار مردا میذارن اونا هم پروتر شدن همه رو به این چشم ...

تکلیف من چیه 

انتظار ندارم ازدواج ندارم قصد دوستی ندارم اما هر کی از راه برسه توهین کنه یا یه جوری رفتار کنند برای رابطه آدم دلش می‌شکنه 

تکلیف من چیه  انتظار ندارم ازدواج ندارم قصد دوستی ندارم اما هر کی از راه برسه توهین کنه یا یه ...

تنها پیشنهادی که دارم بهت اینه: هر نری اومد طرفت چرت گفت دهنشو سرویس کن لاشخورو

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨