2777
2789
عنوان

فک پلاک

667 بازدید | 7 پست

سلام من بعد از اینکه ماشینمو فروختم خریدار فک پلاک نکرده الان شکایت کردم ماشینش رو گرفتن و خریدار میگه برای اینکه فک پلاک کنم برو رضایت بده تا ماشین آزاد بشه فک پلاک بکنم و بهش کلا اعتباری نیست ممکنه که دوباره در بره فک پلاک نکنه میشه راهنماییم کنین چیکار کنم

سلام دایی من ماشینش و چندسال پیش فروخته بود نمیدونست طرف فک پلاک نکرده تااینکه توایرانخودرو ثبت نام کرد نوشته بودن عدم تخصیص به دلیل پلاک فعال رفت پیگیرشد دیدطرف فک پلاک نکرده،رفت شکایت کرد طرف تهدیدش هم میکردچراشکایت کردی،الان جواب شکایت اومده که به نفع داییمه همه چی ،طرف ماشینش وتوقیف کردن،دادگاه گفت هم بایدفک پلاک کنی هم تمام خسارت و هزینه هایی که داییم براشکایت کرده هم اون بایدپرداخت کنه،اصلا نترس،همه چی به نفع توعه،طرف به داییم میگفت الکی ،شکایت میکنم ازت اعاده حیثیت میکنم،الام توبیخ شده

سلام دایی من ماشینش و چندسال پیش فروخته بود نمیدونست طرف فک پلاک نکرده تااینکه توایرانخودرو ثبت نام ...

خب آخرش من این داییتو فک پلاک کرد یا نه 

من الان  موندم برم برایش رضایت بدم بعد دوباره در بره 

و الان طرف اومده میگه مدارک ماشین بابام رو گرو می‌زارم 

و من بهش اعتبار نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آخرش من این داییتو فک پلاک کرد یا نه  من الان  موندم برم برایش رضایت بدم بعد دوباره در ...

تازه دوهفته س جواب ابلاغیه اومده،هنوزفک پلاک نکرده،ولی ماشینش توقیف شده تافک نکنه ماشینش آزادنمیشه،ازیه تایمی هم فک نکنه بهش جریمه تعلق میگیره وخسارت بایدبده،به ضررخودشه که نره فک کنه،به داییم میگفت شکایت میکنم الان ساکت شده

خب آخرش من این داییتو فک پلاک کرد یا نه  من الان  موندم برم برایش رضایت بدم بعد دوباره در ...

وقتی شکایت کنی و به نفع تو تموم بشه،چرابایدرضایت بدی،ماکه رضایت ندادیم ،بهشم گفتیم توهم بروشکایت کن،بازم هرطورصلاح خودتونه.طرف داییه من دلاله ماشینه اسقاطی رومیخریده فک نمیکرده،الانم معلوم نیست چراهنوزفک نکرده ولی چون داییه من شکایت کرده اون هرکاری کنه پاش گیره

سلام

من پارسال حکم توقیف پلاک گرفتم الان تازه یکی ماشین خریده فهمیده شکایت روشه بیار زنگ زد گفتم خرجی که بخاطر توقیف پلاک کردم بهم بده تا بیام فک کنم کفت نمیدم و پرس کردمه این ماشین پارکینگ برو نیست

چند روز زنگ جوابش ندادم تا اینکه امروز ابلاغیه اومده اگه تا سه روز آینده نری باطرف فک کنی بعد سه روز توقیفی ماشین برداشته میشه

بنظرتون باید چیکار کرد

سلاممن پارسال حکم توقیف پلاک گرفتم الان تازه یکی ماشین خریده فهمیده شکایت روشه بیار زنگ زد گفتم خرجی ...

سلام دوست عزیز   آخرش فک پلاک کردین یانه نتیجه چیشد 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد