baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 عنوان بلو بانک😐♥ 133 بازدید | 17 پست کارتش چیه همه جا اسمش پخش شدهینی بهتر از کارتهای معمولیه؟ من کارت معمولی دارم، این رو بگیرم؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی 1402/06/04 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتنها۱۳۷۹ عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2639 کارتش زیبایی داره همین دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 کارتش زیبایی داره همین هزینه ای میگیرن برای افتتاح حساب؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 کارتش زیبایی داره همین والا ظاهرش دیدم تو عکس زیاد چیزی که بشه اسم زییایی روش گذاشت نداشت لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15422 هزینه ای میگیرن برای افتتاح حساب؟ همسر من آنلاین ثبت نام کرد .کارتش اومد دم خونه .نه هزینه ای نداره ♥️♥️
liilioom عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1966 بدون اینکه وقتتو بگیره بری بانک حساب باز کنی میتونی باگوشی این کارو بکنیجزبانک سامانهمن و کله خانوادمون داریم هم امنیتش خوبههم برنامش خیلی سریعه کارتای رنگیم دارههروقتم بخوان برنامه رو سرویس کنن ۲۴ساعت قبل خبر میدن تا مردم لحظه اخری معطل نشن اینشو خیلی دوس داشتم 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 بدون اینکه وقتتو بگیره بری بانک حساب باز کنی میتونی باگوشی این کارو بکنی جزبانک سامانه من و کله خا ... ببخشید چه قابلیت های بیشتری نسبت به بقیه داره لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
liilioom عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1966 ببخشید چه قابلیت های بیشتری نسبت به بقیه داره انتقال و برداشت و این چیزاش خیلی سریعهامنیتش بالاستبعدم فقط خوبیش اینکه رایگانهجای اینکه صب بری بانک ادم معطل بشهیه پنج دیقه باگوشی انجامش میدی اخرم پیک کارتتو رایگان میاره دم در 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 انتقال و برداشت و این چیزاش خیلی سریعه امنیتش بالاست بعدم فقط خوبیش اینکه رایگانه جای اینکه صب بر ... مرسی عزیزم♥💚میتونم کارت بگیرم ولی پولی توش نریزم؟ برای ثبت نام چه اطلاعاتی شخصی رو میخواد لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
liilioom عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1966 مرسی عزیزم♥💚 میتونم کارت بگیرم ولی پولی توش نریزم؟ برای ثبت نام چه اطلاعاتی شخصی رو میخواد اره اصلا مهم نیست پول بریزید یانه چون دیگه حساب شخصیه خودتونهبرای اینکه مطمئن بشن شما اسمتون تو ثبت احوال ثبت شدهیه فیلم از چهرتون میخوادماسرهمین از خنده ریسه رفتهدبودیم تایه فیلم چن ثانیه ای بگیریمبعدم یه کد معرف میخوادمیخواید کدشو من براتون بفرستم یا اگه میحواید به کسی که این برنامه رو داره بگید کد معرفو بهتون بده واردش بشید 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
baran۷۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 اره اصلا مهم نیست پول بریزید یانه چون دیگه حساب شخصیه خودتونه برای اینکه مطمئن بشن شما اسمتون تو ثب ... بخاطر توضیحات خوبتون کد معرفتون بدید. موقع ثبت حساب حتما مال شمارو میزنم... فقط فیلم در چ حد باشه.. با مقنعه؟ لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
liilioom عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1966 بخاطر توضیحات خوبتون کد معرفتون بدید. موقع ثبت حساب حتما مال شمارو میزنم... فقط فیلم در چ حد ... خواهش میکنم عزیزمولی حالا نظر منه ممکنه خوشتون نیادخواستین رنگ کارتو انتخاب کنید رز گلدو بزنیدخیلی خوشرنگهمال من قرمزهبرای اون اوایل بود که فقط ۳رنگ داشتشوهرم یه هفته پیش کارتشو عوض کرد رز گلد گرفت خیلی خوبهMLLBNIاینم کد معرف 💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜