2821
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 77 پست
سلام‌ میشه لطفا از علائمش بگین  مثلا همیشه است یا بسته میشه تو یک فصل خاص باز میشه جاش  ...

اولش ناحیه دنبالچه بالای خط باسن قَمت داخل شروع ب در گرفتن میکنه موقع نشستن و دراز کشیدن به پشت بدتر میشه بعد شروع میکنه ب ورم کردن و دردش بیشتر میشه و معمولا یه سوراخ ریز رو یا زیر قسمت متورم شده میزنه ک ازش یا چرک یا خون یا خون ابه میاد بیرون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا برای منم‌ همینه مهر باز میشه یعنی باید بریم دکتر نیاز به عمل داره

من که رفتم گفتن باید عمل کنی هیچ راه دیگه ای نداره 

من در مواقع دیگه دردی ندارم به خاطر همین هی عقبش میندازم

سلام بچه ها، من حدود پونزده سال پیش چنین مشکلی داشتم، اول فکر کردم جوشه وجدی نگرفتم، ایام امتحاناتم بود امتحانات نهایی هم داشتم بااون وضع دردناک یه وری میشستم سر جلسه  بچه بودم حالیم نبود چمه، خلاصه به قدری عفونت کرده بود که دیگه خانوادم از حالت هام فهمیدن یه چیزیم شده، ولی تا خانواده بفهمن یک ماهی من بااون وضع زندگی کردم، مرهم سیاه گرفتن برام کیست من حسابی رسیده بود، مرهم سیاهو زدن دو سه روز پشت سر هم، بعد این سر باز کرد، چرک وعفونت بسیار بد بویی خارج میشد ازش، یه حجم زیادی از عفونت، که یادمه مثل عمل جراحی چندنفری فشار میدادن،یکی دوروز طول کشید فکر کنم  وهمش خارج شد و دردام تموم شد

من نمیدونم کیست من چه مدلی بود وکلا چندمدل کیست داریم، شاید بعضیا نیاز به عمل داشته باشن که دکتر تشخیص میدت، ولی مال من خداروشکر با مرهم سیاه  وهمون اقدامات خونگی رفع شد، قشنگ یادمه یک کاسه چرک درآوردن ازم بدون اغراق  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
اخیییی عزیزم الهی شکر ک خوب شدی🥺

ان شاءااله شما هم بدون دردسر درمان بشی 

علائم شما چیه

چندوقته درگیری؟ 

شدتش چقدره؟ 

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ان شاءااله شما هم بدون دردسر درمان بشی  علائم شما چیه چندوقته درگیری؟  شدتش چقدره؟  ...

من یه هفته پیش درد دنبالچم شروع شدم با مسکن خوب میشد بعد سه چهار روز پیش متوجه شدم ورم کرده و قرمز شده بعد دیشب خون اومده بود و دیگ مسکن میخورم فایده نداره و واسه نشستن و تکیه دادن مشکل دارم، در کل یه هفته هست و تاحالا سابقشو نداشتم 

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816

اولش ناحیه دنبالچه بالای خط باسن قَمت داخل شروع ب در گرفتن میکنه موقع نشستن و دراز کشیدن به پشت بدتر ...

ببخشید منم دیقا همین علائم رو که دیقا گفتید دارم منتها هنوز چیزی ازش خارج نشده تازه سرش اندازه جوش شده میشه بگید درمانش چجوریاس و ایا زود خوب میشه کلا چطوریاس🤦🏼‍♀️

ممنون🙏

عزیزم اگر دکترت خوب بود میشه معرفی کنید منم اصفهانم🙏🌹

من پیش دکتر قاسم مقاره دهکردی رفتم خدا رو شکر خوب بود من راضی بودم حالا شما سرچ کنید اسمشونو نظرات بیشترم ببینید جراح عمومی هستن

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند