2821
2789
عنوان

کیست مویی

4521 بازدید | 77 پست

سلام، کسی هست خودش یا اطرافیانش کیست مویی عمل کرده باشه؟! من یه هفتس دردم شروع شده و سه چهار روز پیش دیدم ورم کرده قسمت دنبالچم و فهمیدم کیست مویی دارم. فردا میخوام برم بیمارستان پیش دکتر ببینم چی میگه. اگ کسی تجربه داره میشه کمکم کنه خیلی استرس دارم😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خودم عمل کردم در بعضی مواقع با دارو و پماد خوب میشه ولی بهتره عمل کنی خیلی ام راحته نترس

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
کاش زودتر گفته بودی همین فردا برو از عطاری مرهم سیاه بخر سریع زخمت باز میشه وهرچی عفونتو...میزنه ب ...

خالم دکتره عکس براش فرستادم گفت برو زودتر عمل کن تا بدتر نشده😭

ببخشید شما عمل باز انجام دادین؟ منم دوبار عمل کردم الان بعد یک سال یه ماهی هست باز درد دارم

منظورتون رو از عمل باز نمیفهمم یه بار عمل کردم که بخیه نزد بار دوم ولی بخیه زد 

میشه یه صلوات برای رسیدن حاجتام بفرسی قشنگم🙃😘