2821
2789
عنوان

کیست مویی

113 بازدید | 9 پست

سلام، کسی هست خودش یا اطرافیانش کیست مویی عمل کرده باشه؟! من یه هفتس دردم شروع شده و سه چهار روز پیش دیدم ورم کرده قسمت دنبالچم و فهمیدم کیست مویی دارم. فردا میخوام برم بیمارستان پیش دکتر ببینم چی میگه. اگ کسی تجربه داره میشه کمکم کنه خیلی استرس دارم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصلا نمیتونم به حرف هیچ دکتری اعتماد کنم ،نمیدونم کودوم راست میگن کی غلط 

یکی میگه جراحی سنتی یکی میگه لیزر 

بعد همون لیزرم بعضیا میگن الکیه و فقط برشش با کوتر انجام میشه و قد نارنگی خالی میکنن و میزارن تا دو ماه خودش گوشت بیاره

ولی یکی دیگه میگه قد بند انگشت برش داره و با لیزر خوب میشه و حتی میشه بخیه زد 

من هم از دردسر بعدش میترسم، نمیخوام قد نارنگی بر دارن هم نمیخوام دوباره برگرده نمیدونم چیکار کنم😭

من جراحی شدم تو خونه توسط خواهرم😅 ولی زنده موندم الان جاش اندازه نخود گود رفته،اون موقع نمیدونستم کیس مویی چیه تو خوابگاه درد میکشیدم رسیدم خونه خواهرم گفت جوشه بیا برات درش بیارم فوقع ماوقع...

با چی اونوقت درآورد😱😱😱

هی فشار میداد خالی نمیشد فکر می‌کرد جوش چرکیه منم پشتم و تو آینه قدی میدیدم خون فواره میزد منم جیغ میزدم فحش میدادم آخر گفت بخواب،تیغ زد با موچین درآورد ولی من از حال رفته بودم دیگه کامل متوجه نبودم داره چی میشه روی زخمم مثلا پانسمان کرده بود، چند روز بعد تب و لرز کردم عفونت کرده بود رفتم دکتر کلی دارو و آمپول داد کم‌کم بهتر شدم

من کیست مویی داشتم که واقعا دیوانم کرده بود خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب بنام دکتر کاظمی براحتی درمان شدم خدا خیرش بده شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

ایشون ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816