2777
2789

به خاطر اضطرابه منم اینجوری میشم

باید خودتو آروم کنی

زندگیتو تا جایی که میتونی از تنش دور نگه داری

میتونی روان شناسم بری خوبه

نمیتونی از تکنیک های دفع اضطراب استفاده کن تو خونه

مثل یوگا و ...

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. این ها همه مسائل نورولوژی و اعصاب هست. سیستم های پردازشی مغزی و اختلال ها و... من مثلا خودم چند باری با روح خارج از بدن اینور اونور میرفتم و بعد بزور بخودم برمیگشتم. نمی خوام بترسی. ولی اول از همه باید به چگونه عاقلانه و شادمانه زندگی کردن فکر کنی تا مسائل عصبی و روحی روانیت رو ارتقا بدی. چک آپ های مغزی و اینا بده و آزمایش های مربوطه. استحمام روزانه و یوگا فوق العااااااده موثر هست در آرامش و بخواب رفتن های خوب. سعی کن عمدتا بر طرف راست بدنت بخوابی. بهترین نوع خوابیدن روی بازوی راسته. گلاب و خیلی کم زعفران، صبح ها ناشتا و عصر قبل غروب بخور باعث خنده و شادابیت میشه. از مسائل سیاسی و اخبار حتما دوری کن.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. کارهای هنری رو هم جدا توصیه می کنم. نقاشی و بافتنی و مجسمه سازی و نویسندگی و حتی خاطرات باعث میشن خشم درونت رو بریزی روی کاغذ مثلا. در پایان اصلا از اتفاقات اینطوری نترس و قرار نیست اتفاق بدی پیش بیاد همه تجربه کردن تو هم یکی. همش عملکرد مغز و هورمون هاست. موفق باشی.

سلام. این ها همه مسائل نورولوژی و اعصاب هست. سیستم های پردازشی مغزی و اختلال ها و... من مثلا خودم چن ...

اول فکر می کردم مشکل ریه داشته باشم ولی دیدم فقط توی خواب این اتفاق می افته ...یه بار هم به حالت نیمه خواب از جام بلند شده بودم سفیدی چشمام معلوم بود توی مسافرت بودیم خواهرم کنارم خوابیده بود بیچاره خیلی ترسید  

اول فکر می کردم مشکل ریه داشته باشم ولی دیدم فقط توی خواب این اتفاق می افته ...یه بار هم به حالت نیم ...

طوری نیست اتفاق میوفته. نمیگم عادیه خیلی، ولی میگم ترسی نداشته باش. به اون موارد که نوشتم صحبت با خواهر بزرگترت رو فراموش نکن. خواهر بزرگتر برای شما از مادر و پدر نزدیک تره و تو از او بنوعی الگوبرداری میکنی و مهمه. بهرحال نعمت هست.من هم که یک پسرم برادر بزرگم نیز بهمین شکل برای من. و فرزند آخر بودن تاثیر زیادی داره در اختلالات فکری و درونی. در حالات روحی روانی تو. منم که بلبل زبونی میکنم فرزند آخرم و مسائل و مشکلات خودم رو دارم و مثلا با نوشتن راحتم. بخشی از این مسائل روحی روانی بصورت جبری بوده و زندگی رو خوب و قشنگ ببین هرچی که هست. استرس بخودت راه نده.