2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برگه ریسکش کمتره دردسرش هم همینطور

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نحوه درست کردنشم میگی گلم چقدر شکر واس چنتا شلیل واس کمپوت

میوه رو بشور

خرد کن بریز تو شیشه،یکم شیشه رو بالا پایین کن تا کاملا پر شه  

یک قاشق ونیم تا دو قاشق شکر کافیه 

من شیرین دوست ندارم یه قاشق میزنم ،یه قاشق هم  اگه دوست داری گلاب بریز روش 

آب جوش سرد شده رو بهش اضافه کن تا کاملا روی میوه ها رو بپوشونه

درب شیشه ها رو محکم کن 

یه قابلمه بزرگ بزار ،تهش رو پارچه یا زیر قابلمه ای و...بنداز ،شیشه ها رو بچین داخلش 

آب بریز داخلش، درحدی که حدود دو سوم قد شیشه رو پر کنه 

بزار۲۰دقیقه جوش بخوره ،شعله رو خاموش کن ،شیشه ها رو بیار بیرون (رو آبگیر یا چیزی بزار که به خاطر گرمای شیشه وبرخورد با سطح سرد نترکه )

وقتی خنک شد ،شیشه ها رو برعکس کن ،هر کدوم شهد واب داد ،یعنی کنسرو نشده وبزار تو یخچال تا چند روز قابل استفاده هست 

بقیه رو تو کابینت وجای تاریک تا یکسال میتونی نگه داری 

نیاز به نگهداری تو یخچال نداره 

میوه رو بشور خرد کن بریز تو شیشه،یکم شیشه رو بالا پایین کن تا کاملا پر شه   یک قاشق ونیم ...

عزیزم ممنون لطف کردی واقعا مرسی .بعد اینکه یه سوال منطورت از شهد و آب دادن یا ندادن چیه؟؟

عزیزم ممنون لطف کردی واقعا مرسی .بعد اینکه یه سوال منطورت از شهد و آب دادن یا ندادن چیه؟؟

ببین شیشه رو که برعکس کنی اگه کاملا کنسرو وپلمپ شده باشه نشتی نمیده ،ولی اگر نشتی بده وشهد ومایع کنسرو ازش خارج شه یعنی کنسرو نشده وهوا داخلش رفته و بیرون خراب میشه 

ولی وقتی کامل پلمپ میشه تا یکسال حتی تو کابینت خراب نمیشه وتغییر مزه نمیده