2777
2789
عنوان

بگیدشون چی گفتن بهتون ؟؟؟

58 بازدید | 4 پست

اون حرفایی ک خلافشو بهتون ثابت کردن

باهاشون دلتون بردن و زدن زیرش:

مال خودم نامزد قبلیم:

۴ماه دربه در میگشتم دنبال مدرست باج دادم به همکلاسیت تا شمارتو گرفتم هیچکس اماری از تو نداشت، سلیقه من خاصه دور برم پر دختر چشمم فقط تورو گرفت چیشد ک خداتورو بمن داد؟ ...نتیجه=خیانت کردن زدن زیر همه حرفاش و زجر دادنم دیوونه کردنم و خورد شدنم جلو خودش و خونواده کثافتش

۲=تمام دارایی من تویی چیزی تو این دنیا ندارم=به کمترین چیزی منو فروخت و همش سواستفاده بود

خودم اگه داشته باشم همچی اوکی میکنم برات=گوشیمو دزدید رفتم پسش بگیرم بهم حمله کرد و کتکم زد...

قربون صدقه هاش و مخ زدناش ک فکر میکردم فقط واسه منه=ی کپی پیست بود برا خیلیا...

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بغض توی گلوتو قشنگ  حس کردم

این یک هزارمش بود

دومین شکستم بود ولی خب

ولی خب ولی خب...

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
بریز دور گذشته رو  حیف نیست انقد ذهنت مشغول کسی که نیست دیگه

اصلا مشغولش نیست فقط یادم افتاد

تمام باورام زیر خاک رفته باهمچین ادمی