2777
2789

زیاد❤️🙂

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گرفتم داستان واقعیه, سال دوم دبیرستان درست زیست کوفتیو مریض شدم نتونستم بخونم تجدید اوردم و شهریور پاس نشدم, سال سوم دبیرستان همش موقع زیست استری داشتم و دعا میکردم و به تمام اماما دخیل میشدم اسم منو صدا نزنه واس پرسیدن درس و همیشه هم صدا نمیزد و من خوشحال میشدم میگفتم پشمام عجب زود دعاهام براورده میشن, اخرش فهمیدم چون واحد مونده داشتم اصلا اسم من تو لیست یه طورایی اضافه حساب میشد و ربطی دعا هام نداشت 😐😑برا همینم صدام نمیکردن 😔

...What the fu                                                      
اره حاجتی که فکر میکردم چنددسال طول بکشه تو یک ماه برام انجام شد

واهای چه جذاب🥺✨ اگه بهتون درخواست دوستی بدم نمی تونید تو پیام برام تعریف کنید؟ چون منم یه حاجت دارم که خیلی بزرگه :))) 

واهای چه جذاب🥺✨ اگه بهتون درخواست دوستی بدم نمی تونید تو پیام برام تعریف کنید؟ چون منم یه حاجت دارم ...

به بزرگی حاجتت نگاه کن،برای تو بزرگه،خدا که براش فرقی نمیکنه،خدا رو دور نبین عزیزم،همین الان کنارته بگو من اینو میخوام و دیگه بهش اعتماد کن،مثل صمیمی ترین دوستت درنظرش بگیر،فقط یک نکته این وسط هست تو احترام خدا رو نگه دار حرمتشو حفظ کن ببین چطوری برات راه ها رو باز میکنه،هر کاری مبخوای انجام بدی بگو بزار ببینم خدا دوست داره یا نه ،اگه دیدی نداره انجام نده ،وقتی حرمتش رو نگه میداری  معجزه هاشو میبینی

به بزرگی حاجتت نگاه کن،برای تو بزرگه،خدا که براش فرقی نمیکنه،خدا رو دور نبین عزیزم،همین الان کنارته ...

دم وجودتون گرم 🥺😍✨چشم... 

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت؟! به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی :) 

ای جونم... می تونید چند تاشو تعریف کنید؟ 

نه بیشتر شخصیه

ولی داییم سرطان داشت و گفتن فوت میکنه به امام رضا دخیل شدن و بعد دوباره رفتن چکاب هیچ اثری نبوده هیچی خیلی ازدکترا تعجب کردن و مادرجونم میگه هیچ وقت دیگه بعد اون مریض نشده وبعدش شهید شد 🥺 

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜